Filmek, amikben igazán bele lehet szeretni a fiú?
xD Tudom, hülye kérdés...
Olyan filmre gondoltam, ami inkább vígjáték, és a főszereplő fiúba könnyen bele lehet esni, mert a nők elgyengülnek tőle xDD
Hát én már egy csomó színészbe voltam szerelmes(max 1 hónapig :DDD). pl a karib-tenger kalózai 3. részében orlando bloomba, mert rettenetesen jól nézett ki, főleg amikor az a fekete kendő a fején volt, akk ashton kutcherbe is (hullámtörők, a csajom apja ideges), leonardo dicaprio(kapj el ha tudsz, titanic, rómeó és júlia), taylor lautner(gondolom tudod)ööööö akk Bereczki Zoliba is voltam már " szerelmes" miután megnéztem a Rómeó és Júlia musicalt, akk kb 2 hétig csak azt hallgattam. Jelenleg pedig Jesse Mccartneyba vagyok beleesve. Bocs ez nem tartozik ide!
Akk van még pl. Los angelesi tündérmese, 27 idegen igen, Holiday stb.
Karib tenger - Jack Sparrow
Keresztapa 1-2 - Al pacino(bár én bármelyik filmjét nézem, képes vagyok belezúgni, főleg a szemtől szemben c. filmben játszott karakterébe. Csak azt azért nem írtam, mivel ott már elmúlt 50 éves, lehet, te nem kultiválnádxD)
Szeretném, ha szeretnél - Matthew McConaughey
Török kezdőknek(ez egy német sorozat, k*va jó) - Elyas M'Barek
Sherlock Holmes - Robert Downey Jr.
Egy fiúról,Zene és szöveg,két hét múlva... - Hugh Grant
Twilight saga és Jackie nővér - Peter Facinelli
Emlékezz rám - Robert Pattinson
Taxi 2 - Samy Naceri és Frédéric Diefenthal
Jane Eyre - Toby Stephens
A csúf igazság - Gerard Butler
Halálos iramban 2 - Paul Walker
Egy boltkóros naplója - Hugh Dancy
Beavatás - Colin Farrell
Stigmata - Gabriel Byrne
Van köztük fiatal is, öreg is, de mind jó pasi:D
Bár némelyik azóta eléggé megöregedett:S:S (vagy épp már akkoriban sem volt fiatal:P
18/L
:O Hát köszönöm szépen, nem is számítottam rá, hogy válaszolnak majd :D
De nagyon köszönöm! :P :))
na, jól van! Most látom, hogy elírtam a kérdést x) Na mindegy, végül is megértettétek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!