Hol tudom megnézni, hogy egy filmben melyek voltak a megszólaltatott dalok és azok előadói?
Figyelt kérdés
2011. jan. 27. 13:49
1/4 anonim válasza:
A film végén mikor a stáblista van, na annak a legvégén szokott ez lenni.
Vagy beírod google keresőbe az adott film angol címét plusz azt, hogy soundtrack.
2/4 anonim válasza:
Az imdb.com filmes oldalon ott általában minden filmnek a zenéje fent van, a megjelenés sorrendjében, azt hiszem.
3/4 anonim válasza:
Vagy beírod a film nevét(lehetőleg angolul, amennyiben nem magyar) + soundtrack -.-
4/4 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a sok választ. Sajnos az itt kapott ötletek mindegyikével próbálkoztam mielőtt feltettem volna a kérdést. Az az igazság, hogy már próbálkoztam a stáblistás megoldással, de sajnos a szám címeket tudtam csak leírni, mert nem volt rá sok idő, és szerintem nem játsszák többet a filmet.
Konkrétan a Külvárosi kamaszok (eredeti címe: Just Peck) című filmről van szó. Mivel nem egy híres filmről van szó, ezért a soundtrack keresős, illetve a többi megoldás sem jött be.
2011. jan. 28. 21:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!