Mikor jelenik meg az egész full metal panic! Című anime magyar szinkronja?
Figyelt kérdés
úgy értem mikor lesz az összes rész magyar szinkronnal mert még csak az első 2 évad van meg magyarul előre is köszi a válaszokat2011. jan. 27. 12:18
2/3 anonim válasza:
engem is felettébb érdekelne!!!!
3/3 anonim válasza:
Az egész "Full Metal Panic!" 24 részes, leadták magyar szinkronnal. Rosszul fejezted ki magadat. A "Full Metal Panic? Fumoffu" nem évad, amit a cím is jelez.
Az Animax programszerkesztője azt mondta, hogy jogilag nem lehet hozzáférni a "Full Metal Panic: The Second Raid" sorozathoz. Ráadásul mostanában nem terveznek sci-fi animéket, mert azok megbuktak. A jogi dolog mögött szerintem az van, hogy az RTL Filmklubnak elővételi DVD-s joga lenne rá, de az meg már nem ad ki DVD-ket. Tehát 22-es csapdája. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!