Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Depressziósnak való filmet...

Depressziósnak való filmet tudtok ajánlani?

Figyelt kérdés
Olyan filmek érdekelnek, amiket közepes depresszióval, és néha szuicid gondolatokkal küzdőknek ajánlanátok. 19/F
2009. febr. 4. 23:28
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Az A titok című film az neked való.

Én is voltam már depressziós. Már nem vagyok az:).

Szintén 19 éves fiú vagyok.

2009. febr. 5. 01:42
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

egy régi filmet ajanlanek, az a cime, hogy Trainspotting.

(ne haragudj, nem tudom mi a magyar cime)

Így kezdődik:

Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, Choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol and dental insurance. Choose fixed- interest mortgage repayments. Choose a starter home. Choose your friends. Choose leisure wear and matching luggage. Choose a three piece suite on hire purchase in a range of fucking fabrics. Choose DIY and wondering who you are on a Sunday morning. Choose sitting on that couch watching mind-numbing sprit- crushing game shows, stuffing fucking junk food into your mouth. Choose rotting away at the end of it all, pishing you last in a miserable home, nothing more than an embarrassment to the selfish, fucked-up brats you have spawned to replace yourself. Choose your future. Choose life... But why would I want to do a thing like that?

(van magyarul is persze, csak hirtelen nem találtam, elnezest)

2009. febr. 5. 09:09
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Most az a kerdes, hogy olyat akarsz, ami felvidit, vagy olyat, ami kicsit lehangolo, tehat kozelebb all a lelkivilagodhoz?
2009. febr. 5. 09:12
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Ha olyan filmet akrsz ami megy a depresszív hangulatodhoz:

IRREVERSIBLE- Visszafordíthatatlan.

Garantált depresszió napokig a film megnézése után.

2009. febr. 5. 09:31
 5/12 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat! A titok címűt mindenképp megnézem. Trainspottingot láttam már, a Visszafordíthatatlan is érdekesnek tűnik.

Igazából olyan film is érdekel ami közel áll a jelenlegi lelkivilágomhoz, de olyan is, ami talán kicsit kimozdít, felvidít...

2009. febr. 5. 10:11
 6/12 anonim ***** válasza:

Harcosok Klubja

Nekem nagyon tetszett,nagyon sötét hangulatú film,de nagyon jó.

2009. febr. 5. 15:48
 7/12 anonim ***** válasza:
A fogékony vagy rá, a Titok ki is robbanthat a depresszióból, de az is lehet, hogy csak legyintesz rá.
2009. febr. 5. 21:52
 8/12 A kérdező kommentje:
Harcosok klubja is megvolt már, viszont a Titok most már egyre jobban érdekel. Le is töl... azaz megyek megvenni. Egyébként a Titok könyv változatát érdemes olvasni, vagy teljesen ugyanaz mint a film?
2009. febr. 5. 22:00
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Ami felvidít:Minden végzet nehéz!Tuti!!!
2009. febr. 6. 00:07
 10/12 anonim ***** válasza:
A Titok könyv szinte teljesen ugyanaz, mint a film. Kicsit több, kicsit kevesebb. De a filmben jön át a leginkább a mondanivaló, a hangulat és az (élet)érzés. Mindenképpen töltsd... vedd meg! :)
2009. febr. 9. 17:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!