Melyik az a mese amelyik a legjobban hiányzik a kiskorotokból, amit ma már nem játszanak a tv-ben?
mátyáskirály
bár azt néha adják minimaxon de most pont nem
Nekem a legnagyobb kedvencem a Tom és Jerry és azt mndig adják.... :)
De a Grimm meséket én is szerettem, meg a Mekk mestert, meg vasárnap délután volt az az 1 órás Disney sorozatok, az is jó volt.
A gumimacikat adják a story4-en!
Nekem a Denver, A CáPali és CáPeti (a címére nem emlékszem), A Mumin, A bolygó kapitánya, A Doug, A Hey Arnold, szóval elég sok, de nem sorolom tovább.:)
Cápali és cápeti nekem is:D
meg a mummin, meg volt valami delfines mese, amit kiskoromban imádtam. Meg volt aaa... mi is a címe. Ja igen, Tüskeböki és pajtásai(Joe bácsixD) meg a Rupert maci(de nem ez az animációs, ami most megy/ment a minimaxon, hanem az eredeti rajzolt), Szippancsok, Hey Arnold, Egyszer volt, hol nem volt..., Flipper kalandjai. Meg van sok olyan, aminek nem emlékszem a nevére:S Volt régen egy ilyen menyétes mese, két menyét volt a főszereplő:D De nem emlékszem a nevére:S Meg volt még egy delfines, de annak a nevére sem emlékszem sajnos:S:S De még imádtam a Pumuklit, a Son Gokut, ja, meg a Rémusz bácsi meséi:D:D
Meg tudjátok, volt olyan, hogy Flúgos futam:D De azt sehol nem találtam, pedig égre földre kerestem:(
Meg ezeket szerettem még régen, de sajnos mostanában vagy egyáltalán nem , vagy csak nagyon ritkán látom némelyiket:
Jetson család, A nagy ho-ho-ho horgász, Babar, Denver, Don Quijote, Grimm legszebb meséi(de az animés változat, az nagyon szép volt), Kacsamesék, Kukori és kotkoda, Maci Laci, Mazsola és Tádé, Popeye, a tengerész, Süsü, a sárkány, Pufóka kalandjai , Micimackó(a rajzlt részek, nem az animációs), Mekk Elek, Vitéz lászló, Kíváncsi Fáncsi, Hódító hódok, Rocket Power, Fecsegő Tipegők nekem is:)))
És mennyi olyan van, mi most nem jut eszembe:D
Az a gond, hogy a mostani mesék ezeket meg se közelítik. Ha lenne gyerekem, tuti nem engedném neki, hogy ilyeneket nézzen! Hál' Istennek a felsoroltak közül elég sokat le lehet tölteni( sokat már uncsitesóimnak le is töltöttem:D) , úgyhogy ha lesz egyszer(mmint gyerekem:D), akkor tuti, hogy ezeket fogja nézni, nem az ilyen agyalágyult baromságokat a TV-ben:D
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!