Az Álom. Net című filmben kiknek a hangját hallhatjuk?
Figyelt kérdés
Mint tudjátok, ezt a hatalmas remekművet alászinkronizálták ismert szinkronhangokkal. Tudtok mondani neveket?2011. jan. 24. 17:57
1/4 anonim válasza:
Ja amúgy Iszak Eszternek(szandra) meg annak a barna hajú csajnak(Vivien(Farsang Dorottya))-nagyon hallatszott, hogy szinkronizálva volt.A többin nem vettem észre, bár inkább LL-át kellett volna szinkronizálni, nagyon idegesítő volt és nagyon rossz színésznő.
Amúgy nem tudom ki szinkronizálta őket, de azt sem tudom, hogy minek...(a barna hajú csaj szinkronja nagyon rossz volt)
2/4 A kérdező kommentje:
Szinte az összes szinkronhang volt, a fiúké is. LL-t én is sajnáltam, bár elképesztő, hogy hogy tudnak egy ilyen tehetségtelen valakinek szerepet osztani. Bár a film is egy nagy nulla az tény. Azt sajnálom, hogy Reviczky Gábor ehhez a nevét/játékát adta, azért őt ennél többre tartom.
Továbbra is várom a neveket :)
2011. jan. 25. 09:21
3/4 anonim válasza:
Mánya Zsófi, Molnár Ilona, Vadász Bea, Csondor Kata...
4/4 anonim válasza:
a fiúk szinkronhangjai pedig(akiket felismertem): LL pasija, "vezérhím": Hamvas Dániel. "KartonKároly" LL szerelme,szomszéd dobos Márk: Szvetlov Balázs, a többi fiút nem is tudtam megkülönböztetni egymástól... Amugy tegnap láttam először a filmet.... hát... nézzétek meg Dancsó Péter, Álom.net kritikáját... ő mindent elmond amit én is gondolok a filmről.... x)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!