Jó film a Tron?
Figyelt kérdés
megéri?2011. jan. 22. 20:47
1/9 anonim válasza:
nem olyan nagy szám de te tudod hogy meg akarod e nézni
2/9 anonim válasza:
melyikre gondolsz? két tron-film van.
4/9 anonim válasza:
csak akkor éri meg, ha 3D-ben nézed... mint film, egyszer megnézhető és élvezhető, de nem adnám ki érte a pénzt egy sima 2D-s moziban
a látvány viszont hihetetlen jó, 3D-ben eszméletlen, szóval azért az élményért megéri
5/9 A kérdező kommentje:
oké és szted melyik szerinted a 1982 vagy hanyast akarom most megnézni a moziba 3d-ben? a többieknek pedig köszönöm a válaszokat akk megnézem és igen 3d-ben akartam :)
2011. jan. 24. 16:32
6/9 A kérdező kommentje:
Na megnéztem nagyon állat vol sztem persze 3D-ben néztem ;D
2011. febr. 10. 17:08
7/9 anonim válasza:
Nagyonsokat, szinte mindenki fikázza, de nemtudom... Nekem nagyon tetszett, már csak azért is mert a Daft punk komponálta a zenét, aztatmegmár elötte is szerettem;)
8/9 anonim válasza:
én IMAX-ben néztem és szerintem elég gagyi volt a 3D :$
9/9 A kérdező kommentje:
szerinted én nem néztem volna meg imax-ban?
csak tudod az a baj h 150km-re van a 3d-s meg 36-ra
2011. márc. 3. 14:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!