20 perces vígjáték sorozatok érdekelnének, milyenek vannak?
Figyelt kérdés
A Jóbarátokat, Office-t szerettem, de sajnos most egyik sincsen a képernyőn. Tudnátok olyan vígjáték sorozatokat mondani, ami tényleg poénos, de nem szexuálisan?2011. jan. 20. 18:01
1/8 anonim válasza:
Így jártam anyátokkal-t kezd el letölteni akkor
3/8 anonim válasza:
Ha szereted a kémvígjátékot akkor Burn Notice, Chuck, de simán vígjátéknak ott van az Agymenők sorozat is.
4/8 anonim válasza:
Dokik. Megy a Comedy Centralon, de már sokadik évad.
5/8 anonim válasza:
Comedy central tele van jobbnál jobb sorozatokkal.
6/8 anonim válasza:
Az Agymenők (The Big Bang Theory) a legnépszerűbb ilyen sorozat és tényleg jó. Aztán ott van az 2010-es Emmy-díjas (Legjobb 20 perces sorozat komédia) Modern Family. Ha pedig egy Jóbarátok-hoz hasonló műsort keresel, akkor a How I Met Your Mother a legjobb.
És ezeket főleg eredeti nyelven ajánlom.
7/8 anonim válasza:
Egy kapcsolat szabályai
Mindenki utálja Christ!
8/8 anonim válasza:
Valszeg lekéstem, de NEW GIRL!!! Valami eszméletlen jó és vicces.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!