Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Bluray film / sorozat írása?!?...

Bluray film / sorozat írása?!?!?!?

Figyelt kérdés
Valaki esetleg ír és ad el Bluray filmet ? 1 sorozatot kellene ki írni Bluray lemezre aki vállal iet jó árban az írjon........
2011. jan. 19. 21:43
 1/8 anonim ***** válasza:

Bluray-authoring lehetséges otthoni körülmények között is, hiszen vannak rá programok, de inkább profi stúdióba célszerű vinni az ilyen projektet, mivel ott nagy tételben is gyártanak, ill. garancia is van a munkára. Persze nem olcsó a dolog. Én eddig dvd-kkel foglalkoztam, dolgoztam profi stúdióban is, és egy teljes authoring (menü, programozás, miegymás), amíg elkészül egy mesterkópia, simán belekerült 100e Ft-ba. A sokszorosítás már más tészta, de ahhoz sem árt egy profi gépsor.

Konkrétan miről lenne szó? Mindenképp bluray-en kell a dolog, nem jó a DVD?

2011. jan. 20. 22:54
 2/8 anonim ***** válasza:
Szerintem ő nem nagy tételben akarja, csak egy darab BD-re kellene kiírni egy anime sorozatot. :)
2011. jan. 21. 00:38
 3/8 anonim ***** válasza:
majd kiderül, kíváncsian várom a válaszát :)
2011. jan. 21. 10:55
 4/8 A kérdező kommentje:

köszi az eddigi komikat , igen anime sorozatot szeretnék :D Bluray lemezre nem DVD-re , DVD-re énis ki tudnám írni csak abból lenne kb 20 darab lemez , és én 1 lemezt szeretnék Bluray lemezt mert a házimozi rendszerem Bluray-es. És nekem nincs a gépemben Bluray meghajtó aminek az ára 40-50 ezer körül van , és Bluray lemezem sincs ami 3-4 ezer forint körül van. Ezért tettem fel ezt a kérdést hogy aki vállal ien írást (bluray) lemez írást akkor fel szeretném vele venni a kapcsolatot , konkrétan 2 anime sorozat kellene : Naruto 1-220 , Naruto Shippuuden 1-190. Körülbelül 2-3 50GB-s Bluray lemezre ez meg oldható. Nos aki tudja miről beszélek és el vállalná jó pénzért... Vele szívesen fel venném a kapcsolatot :)

MSN : Itachi_017@windowslive.com

E-mail: itachi015@citromail.hu

2011. jan. 21. 12:09
 5/8 anonim ***** válasza:

Kicsit számoljunk: 20 DVD-R/+R = 94 Gb, DVD-DL esetben 170 Gb. 1 db BD = 25 Gb, BD-DL = kb. 50 Gb.

20 db DVD-R/+R vásárlása mondjuk vaterán, teszveszen legrosszabb esetben is max 5000 Ft, míg BD-ből darabja 1-2e Ft. BD-DL 4-5000 Ft darabja.

(Nekem is bluray-es a házimozim, mégis sok DVD-m van...)

Egy BD-meghajtó, ha nem író, csak olvasó, simán kijön 20-25e Ft-ból, sőt, annyiért már írót is tudsz venni. 40-50e rég volt, ma egy USB-s külső író kerül ennyibe.

Ha neked nincs se BD-íród, sem lemezed, akkor miből akarod a munkát kifizetni??? Egyáltalán Bluray-formátumban kell neked ez a két sorozat, vagy csak adatlemezként?

Ha meg azt kérdezed, hogy ki vállalja a feladatot "jó pénzért", akkor mégis van pénzed, tehát amennyibe ez az egész dolog kerülne, ha mással csináltatnád meg, te magad is tudnál venni egy BD-írót és lemezeket...

Innentől meg nem értem akkor a dolgot...

2011. jan. 21. 22:52
 6/8 anonim ***** válasza:
előző vagyok: sztem jobban megérné valamilyen médialejátszót venned, amiben vinyó van, és akár HD-t is le tud játszani. Ezek sem drágák már...
2011. jan. 21. 22:56
 7/8 A kérdező kommentje:
Jajj ne bonyolítsuk már túl a dolgot :) 2 sorozat kellene nekem BD-DL formátumban amit le tudok játszani a házimozin , és nincs 40 ezer forintom hogy vegyek 1 bluray írót. Ezért ettem fel a kérdést hogyha valakinek van bluray írója és ha van neki üres BD-DL lemeze és ki írná nekem ezt akkor kb 5 vagy max 6 ezer forintért darabját meg vásárolnám... Ha valaki iet vállal és el küldi pl postán akkor meg vásárolnám...
2011. jan. 22. 19:48
 8/8 Jocikahh válasza:

Írj privát üzenetet.

Én vállalom.

2013. márc. 27. 15:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!