Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » A Silla királyság ékköve után...

A Silla királyság ékköve után milyen sorozat lesz?

Figyelt kérdés
Remélem, valami ilyesmi, mint ez. Nekem eddig ez tetszett a legjobban:)
2011. jan. 18. 18:45
 1/8 anonim ***** válasza:
Márciusban fogják kezdeni vetíteni a Dong Yi (a magyar címére nem emlékszem valami ékszere lesz ) című filmet. Ez egy kicsivel később játszódik, mint a A Palota ékköve, tehát mások lesznek a ruhák, de amennyit láttam eddig belőle ez is szép lesz. A youtube-n fent van megnézheted.
2011. jan. 24. 22:22
 2/8 A kérdező kommentje:
nagyon szépen köszönöm:)
2011. jan. 26. 20:28
 3/8 anonim ***** válasza:
A korona ékszere.
2011. jan. 31. 14:13
 4/8 anonim ***** válasza:

Nagyon nagy siker volt a Shilla, ez a port.hu fórumán is látszott, úgyhogy még vége sem volt a sorozatnak mikor beszerezték az újat. Mondjuk én nem ezt a sorozatot vettem volna meg a helyükben, hanem modjuk ezt:

http://www.youtube.com/watch?v=6_KPJC3TLfc

Bár ez nem történelmi, de mivel Budapesten is játszódik, ezért népszerű lehetne.

Amúgy láttam a Dong Yi-ból részleteket. Ha jól tudom ugyanaz a rendezője, mint a Palota ékkövének (bár szerintem annak a forgatókönyve volt a marha jó) és ugyanaz a forgatókönyvírója, mint a Yi Sannak (abból nem sokat láttam, mondjuk 9 részt, szóval nem tudom milyen az a forgatókönyvíró).

A Dong Yiból kb egy fél részt láttam és már most azt hiszem, hogy az operatőr miatt fogom szeretni. Nagyon szépek a képei.

Nekem amúgy jobban bejött a Palota ékköve, mint a Shilla, mert, bár az utóbbi talán fordulatosabb volt, előbbiben jobban fel voltak építve a karakterek, meg benne volt az a népmesei dolog, felpiszkálta az ember igazságérzetét, hogy a Csve családnak igenis meg kell fizetnie a bűneiért. Mishilre valahogy nem lehetett úgy haragudni. Meg eleve olyan szomorú volt a Shilla vége. Az a Republik sor jut róla az eszembe, hogy: "Csak áldozat lehetsz/ az élet kinevet...

Bocs, hogy így ömlengek!

Neked melyik sori tetszett jobban, kérdező?

2011. febr. 13. 01:18
 5/8 anonim ***** válasza:
Azt hiszem már válaszoltál a kérdésre. :)
2011. febr. 13. 01:19
 6/8 anonim ***** válasza:
A Dong Yi inkább A Palota ékköve stílusú. Nem lehet egy lapon említeni a Sillával, de szerintem nagyon jó. Amit belinkeltek, ami Pesten játszódik nagyon érdekesnek tűnik. Ha jól tudom ez az a sorozat, amiben a Sillából Danambó játszik. Mondjuk furcsa volt látni egy koreai sorozatot MAgyarországon kezdődni.
2011. febr. 13. 02:26
 7/8 anonim ***** válasza:
Tenambonak kell kiejteni:S
2011. febr. 13. 10:09
 8/8 A kérdező kommentje:
Nekem a silla tetszett jobban, bár a palota ékköve rögtön utána jön :):)
2011. febr. 15. 18:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!