Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mikorra várható a mozikba Az...

Mikorra várható a mozikba Az utolsó léghajlító 2. része? Az elsőt láttam, nagyon tetszett. De a végéből ítélve, lesz 2. része is.

Figyelt kérdés
2011. jan. 18. 14:32
 1/10 L.A.C.Y. válasza:
Az utolsó léghajlító, mint film egy azonos nevű sorozat alapján készült, és annak van második, sőt harmadik évada is. A stúdió szerint a filmből kétévente várható új rész. A szereplők is megvannak már hozzá, úgyhogy jól gondoltad... lesz!
2011. júl. 15. 18:29
 2/10 anonim válasza:
Ezek szerint a második része már megjelent?
2012. febr. 4. 00:32
 3/10 Tábith Zsófia válasza:

Magyarul,ebbe az évbe lesz vmikor a 2. Könyv: Föld??? és 2014-be a 3. Könyv:Tűz??? :D És szerintetek kb. ebbe az évbe

mikor lesz a filmbemutató?

2012. febr. 26. 11:31
 4/10 Palko97 válasza:
Július 19 ha jól tudom
2012. júl. 2. 21:14
 5/10 anonim válasza:
Remélem lesz:D ÉS 19 az már nincs messze:D
2012. júl. 5. 16:09
 6/10 anonim válasza:
Akkor mégsem lesz folytatás???
2012. szept. 1. 14:04
 7/10 anonim válasza:

Nem lesz, sz*r volt a film a sorozatot meg se közelíti, és ezt nem csak én mondom, hatalmasat bukott világszerte....

Javaslom hogy kezd el nézni a sorozatot :D

2013. júl. 26. 23:23
 8/10 anonim ***** válasza:
én láttam a teljes sorozatot a film az nagyon béna ahhoz képest
2013. nov. 21. 18:13
 9/10 Panarox válasza:

Most akkor tényleg nem lesz folytatás csak az 1. adták ki és ennyi ? Ez most vicc ?

Félbehagynak egy sorozatot..Istenem .Pegig mennyire vártam :(

2014. febr. 17. 18:55
 10/10 anonim ***** válasza:
Csak azért szólok hozzá mert most néztem meg és látom, van egy tegnapi komment. Az elégedetlen nézők kezdték el "terjeszteni", hogy nem lesz folytatás. Sok sikertelen filmnek nincs folytatása, de az előre megírt filmadaptációknak szinte triviális a folytatás! Biztosan lesz folytatás, de nem kizárt, hogy akár egy Terminátor 3-4 közötti időintervallum (vagy akár több idő) is el fog telni mire a következő rész Mozivászonra kerül.
2014. febr. 18. 23:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!