A szerelem és más drogok c. filmből idézet?
Figyelt kérdés
a film végén,mikor a srác a csaj után megy,és megállítja a buszt,elkezdenek beszélgetni. és a srác monológjára lennék kíváncsi :) amiben valami olyasmi van,hogy: lehetne tökéletes minden,de neki az a tökéletlen és szerencsétlen élet kell inkább,ami most van.
valaki írja le pontosan légyszii :)
2011. jan. 15. 21:09
1/3 anonim válasza:
"Egy sz@r alak vagyok, mert nekem sosem kellett gondoskodni senkiről és semmiről egész életemben és ezt mindenki elfogadta azzal, hogy hé William, aztán jöttél - Jézusom Te- Te nem olyannak láttál. Azelőtt soha senki nem éreztette velem azt, hogy elég vagyok. Te vagy az első és most már én is elhiszem. Szóval szükségem van Rád -Sajnálom- és Neked is rám."
Na jó, befejezem, mert nehéz írni moziban és zavarja a többieket a gépelés, mindjárt kizavarnak:)
2/3 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen :)
2011. jan. 15. 22:52
3/3 kiarapanka válasza:
Egy szar alak vagyok, de ezzel mindig is tisztában voltam. Azért, azért, mert nekem soha nem kellett gondoskodnom senkiről és semmiről. Soha életemben. És ezt mindenki elfogadta, elintézték azzal, hogy Jamie ilyen. Aztán jöttél, Jézusom, Te. Te nem olyannak láttál. Azelőtt még soha senki nem éreztette velem azt, hogy elég vagyok. Te vagy az első és most már én is elhiszem. Szóval szükségem van rád, sajnálom, és neked is rám.... Hé, tegyük fel, hogy egy alternatív univerzumban él egy ugyanolyan pár, mint mi, csak a lány egészséges és a srác meg tökéletes. És arról szól az életük, hogy mennyi pénzt költsenek nyaralásra, kinek van épp rossz napja vagy nem ciki-e felvenni takarítónőt. Nem akarok olyan lenni, mint ők. Én ezt akarom. Téged. Minket. Azelőtt folyton azon stresszeltem, mi lesz belőlem. Hogy gazdag leszek-e, talán valami híres üzletember. De amit nagyon akarunk, nem mindig jön össze. És megtörténik az, amire a legkevésbé számítottunk. Például, hogy nem költözünk el Chicagóba…helyette beiratkozunk az orvosira. Furcsa, több ezer emberrel találkozunk, és egyik se fog meg igazán. Aztán megismerünk valakit, aki megváltoztatja az éltünket. Örökre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!