Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Valaki látta a Pszichiátria-a...

Valaki látta a Pszichiátria-a halálipar cimű dokumentumfilmet? Mi a véleményetek róla?

Figyelt kérdés
2009. febr. 1. 19:07
 1/3 anonim válasza:
Hello!én kb. 1,5éve láttam,igazándiból öcsém ajánlotta hogy nézzem meg mert akkoriban voltam pánikbeteg.szedtem a sok nyugtatót de változást nem éreztem töle.elképesztő hogy anno milyen kisérleteket végeztek,ja és most a pszichiátria virágzik,de gyógyúlt beteg egy szál se!!nekem tetszett a film,na attól a naptól fogva hogy meg néztem,másnap már nem vettem be nyugtatót.üdv merymut
2009. ápr. 15. 12:35
 2/3 anonim válasza:
Nagyon informatív és szemfelnyitó. Mindenképpen ajánlom. Utána más színben látod majd ezt a "szakmát".
2010. dec. 1. 09:15
 3/3 Szurikáta85 válasza:

1. VAlóban, az "SZTK"-s pszichiátria nem a leghatékonyabb, ahol az orvosnak van 10 perce, csakúgy, mint az elvonók/zártosztályok, ahol SOS le kell nyugtatni a pácienst. Persze erre is vannak jó szerek, antidepresszánsok, már ha megtaláljáka megfelelőt, de ez nehéz egy "SZTK" módon. Ugyanakkor vannak kiváló pszichoterápiás rehabilitációs központok, melyek adott kérdésekre fókuszálnak, személyiségzavarokra, mint dependens, hisztrionikus, paranoid, skizoid, borderline, antiszoc., stb, jó helyeken a gyógyulás 80 % körüli.

2. A fent idézett filmet, a szcientológia nevű szekta ( nem egyház, hanem üzleti vállalkozás, mely arra megy hogy az épp maga alatt levő egyéneket beszervezzék, és tejeljenek) készítette, mivel az alapítójukat évekig pszichiátrián kezelték...

2014. jún. 13. 21:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!