Szerintetek a barátok közt jobb, vagy a jóban rosszban?
Figyelt kérdés
2011. jan. 15. 14:29
1/8 anonim válasza:
kicsikém, mind a kettő egy nagy-nagy sz.r! :)
Ez a véleményem, remélem segítettem!
2/8 anonim válasza:
jobb? Úgy tudom a jobb az a jó melléknév, középfokban. De ha valami nem jó, akkor jobb sem lehet...
Inkább melyik a rosszabb. Nem tudok választani, mindkettő kikészít.
3/8 anonim válasza:
Én mindkettőt nézem, és nem tudom megállapítani. Egy ideig nem néztem egyiket sem... A BK-ba kb. a 2000. rész után kapcsolódtam be, a Jóban Rosszbant pedig úgy fél éve nézem. A Jóban Rosszbant nézem a tv-ben, a BK-t pedig másnap meg szoktam nézni a neten.
A J.R. egy kicsit most "pörgősebb" szerintem.
5/8 Sonderkraftfahrzeug válasza:
Ne nézz ilyesmit, mert kiégetik a jobb sorsra érdemes agyadat! Mondj már végre nemet az agymosásnak!
6/8 anonim válasza:
Nem tudom, feltűnt-e egy válaszolón kívül a többinek, hogy nem az volt a kérdés, hogy ugye utálod mind a két műsort, hanem, hogy MELYIK A JOBB SZERINTED? Ha nem tudtok értelmesen válaszolni a kérdésre, akkor minek fárasztjátok magatokat az írással teljesen feleslegesen?
7/8 anonim válasza:
mindkettőt nézem de nekem a jóban rosszban a favorit pörgősebb .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!