Honnan lehet megszerezni a mostani Zorro sorozat zenéjét?
Figyelt kérdés
2009. febr. 1. 12:41
1/5 anonim válasza:
ha a sorozatra gondolsz.én el tudom neked küldeni ha adsz email-címet.de lehet h.már ma nem olvasom a válaszodat,utána pedis szerdáig nem leszek netközelben...leghamarabb akkor tudom átküldeni...ha addig nem segít vki más..:)
2/5 anonim válasza:
vagy:Beyoncé-Alejandro Fernandez:Amor gitano
--> erre keress rá youtube-n aztán konvertáld át mp3-ba....pl ezen az oldalon-->
www.catchvideo.com
bemásolod a video linkjét és mp3-ra konvertálod..ha ez nem megy akkor adj email-címet és elküldöm...
3/5 anonim válasza:
bocsi az oldal címe: www.catchvideo.net
4/5 anonim válasza:
egy még egyszerűbb megoldás:
jobb oldalon beírod a kódot amit kér--download-aztán a kék feliratnál jobb egérgomb-mentés másként..és letölti..
bocs, ha túlbonyolítottam..az előző válaszok írója:-)
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek!!!!!!!!!
2009. márc. 10. 17:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!