Van olyan film aminek a végén tuti sírni fogok?
Köszönöm.
A Schindler listája és az Édes november c. filmeket ismerem, de bizony mind kettő olyan amire gondoltam :)
Aki tud légyszi írjon még, ezeket pedig köszönöm.
Átkelő a halálba
Nem horror, mint ahogyan a címéből kiderülne, egy szegény emberrétegről szól, nem tudom már pontosan hol, kikről, a lényege, hogy igaz történet alapján készült, jennifer lopez szerepel benne, a történet, hogy van ezen a környéken, ahol a nők 24 órában dolgoznak egy gyárban szalagmunkásként, van valami idióta aki gyilkolássza a nőket ebből a rétegből, mindig találnak holttesteket, de van egy kislány, aki túléli. Jennifer egy híres amerikai újságírónőt játszik, aki le akarja írni ezt a sztorit, de nagyon belebonyolodik, a lánnyal nagyon jóba lesznek, meg akarja védeni, és egyszer még ő is beáll munkásnak, majdnem megölik, a kislányt aztán elhozzák, megírják a sztorit, mindenki elismeri, de nem akarják megjelentetni, mert súlyos vádak hangzanak el a bizonyos országgal szemben, ahol ez történik, hogy nem kapják el a gyilkost. Jennifer kiakad, mindent tönkretesz az irodában, üvölt, hogy ezt is ott csinálják, a kislány csak így kerülhet ki a nyomorból muszáj megjelentetni a cikket, stb, stb de nincs hepiend, a végén is mondják, hogy a nők gyilkolása tovább folytatódik.. Nagyon megható film, majdnem végig sírtam.. Attól függetlenül, hogy sírós film, elgondolkodtató, érdemes megnézni, akkor is, ha szomorú.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!