Itthon sima LCD monitoron élvezhető a 3D-s filmek? (passzív szemüveggel? )
Ahhoz passzív szemüveghez való monitor is kellene, megfelelő vezérlő programmal, de van jobb!
Nézd meg a linket. Egy 3D-sítő kit van rajta.
Nekem régen volt ilyenem, pontosabban most is megvan, de az csak win95 és win98 alatt működött. Az újabb rendszerekhez is lehet ilyent venni, amint a fenti linken látod.
"Aki esetleg már nézett otthon 3D-s filmet, annak mi a tapasztalata? Tudom van színveszteség."
Egyébként ott nem volt semmilyen szín veszteség.
A szemüveget bele kellett csatlakoztatni a videó kártya hátulján található szemüveg csatlakozóba és a monitor menüben lehetett beállítani sok részletet, mint térhatás mélysége, vagyis a távolságok érzetének mértéke. (abban ami programot hozzá adtak, az jelent meg a képernyő tulajdonságok lapon egy 3D fülön).
Ami nem igazán tetszett, hogy kifelé nem éreztem emelkedni tárgyakat, csak a képernyő síkján belül voltak távolságok.
A mellékelt 3D képeket lehetett nézni és játékok is 3D-ben mentek, ahol volt lehetőség beállítani a 3D működést. Ilyen volt a doom3d, a nightforspeed, a hexe meg szinte mindegyik hasonló színvonalú 3D program.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!