Mi a címe annak a filmnek melyet az első hozzászólásomban kifejtek? Sajnos nem tudom hogy kik játszanak benne, és nem is emlékszem sok jelenetre, de talán azért felimserhető.
Figyelt kérdés
nah tehát két vagy három lány van, akik egy osztálytalálkozón azt mondják hogy ők találták fel a post it-et, meg a gyorsan égő a cigit, olyan jelent is van benne hogy a barna hajú csaj beviszi a pulcsiját a tisztítóba mert tiszta ge*i lett, erre bejön a volt tanára meg egy csoport gyerek és mindenki azon agyal hogy mi lehet ez a folt.. sajnos csak ennyire emlékszem..2011. jan. 7. 01:08
2/6 A kérdező kommentje:
uhh tényleg, köszönöm szépen ;)
2011. jan. 7. 01:18
3/6 anonim válasza:
az a tisztítós jelenet benne van a Édes kis semmiségben is...
4/6 A kérdező kommentje:
akkor az lehet tényleg nem a romy és michellben, pedig most láttam tegnap az édes kis semmiséget és nem is emlékszem hogy láttam volna benne a tisztitós jelenetet.. lehet pont akkor mentem el fürdeni ;D
2011. jan. 7. 16:08
5/6 A kérdező kommentje:
amugy nekem is az volt a gondolatom hogy az édes kis semmiségben van, csak néztem és mivel nem láttam azthittem összekevertem valamivel..
2011. jan. 7. 16:10
6/6 anonim válasza:
én nem láttam az Édes kis semmiséget , de a post it-es történet az tuti, hogy benne van a Romy és Michelle c. filmben .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!