Twilight vagy Vámpírnaplók jön be jobban?
Figyelt kérdés
Nekem a Vámpírnaplók... És nem csak Damon miatt...2011. jan. 1. 19:00
11/14 anonim válasza:
TWILIGHT! A Vámpír Naplók ritka sz@r...-.-"
12/14 A kérdező kommentje:
Ez egy csöppet sértő volt, ugyanis szerintem fordítva van. Kezdjük azzal, hogy a Vámpírnaplókról koppintották a Twilightot. És mi a jó egy hülye kis pics@ nyavalygásában, mert a barátja nem hajlandó megdugni?
2011. febr. 3. 17:52
13/14 anonim válasza:
attól függ melyik kategória. könyvben a vd egy nagy rakás szar...nem tudtam végig küzdeni magam rajta, viszont a twilight könyvben jó...tehát így egyértelműen twilight. Filmben/sorozatban pedig azt hiszem egyértelműen Vd hiszen a cselekmény köszönő viszonyban sincs a könyvbelivel.Persze csakis angolul a magyar szinkron mint ahogy általában nagyon nagyon rossz. Egyébként ha vámpíros könyvek, vagy ilyesmik akkor nálam Kenyon és Ward a tuti befutó. Igazából a Fekete Tőr Testvériség az igazán nagyon nagy kedvencem és utána a Sötét vadász sorozat. Ajánlom mindenkinek aki szereti az ilyen misztikus dolgokat és elmúlt 16:P:P:P
14/14 anonim válasza:
Igen, azért a Vámpírnaplók, mert annak hihetőbb a története, de most láttam a Hajnalhasadást, és nagyon jó volt..:P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!