Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Láttam régebben egy filmet a...

Láttam régebben egy filmet a tv-ben, de sajnos már nem emlékszem a címére. Aki esetleg látta, az kisegítene?

Figyelt kérdés
A történet: eléggé elvont film ... van benne egy magának való elvont srác, aki kijár valamilyen mocsaras nádas helyre, belemegy a vízbe stb. és egy füzetbe leírja a tapasztalatait, amit egy ott lévő csővezetékben rejt el. A történet másik szereplője egy asszony, akit valamilyen megrázkódtatás ért. Céltalanul sétál, és véletlenül ennek a fiúnak a titkos helyére téved, ahol megtalálja a füzetet, majd találkozik a fiúval is és kapcsolat alakul ki közöttük. Nagyon fontos lenne megtudnom a címét.
2011. jan. 1. 01:09
 1/2 anonim válasza:

Nem vagyok biztos benne, hogy ezt keresed, de nekem ez ugrott be. Régen láttam már én is, de vannak benne hasonló dolgok:

[link]

2011. jan. 2. 16:18
 2/2 A kérdező kommentje:

Ezt láttam már, de sajnos nem az. Amire én gondolok az egyszerűbb, amolyan művészfilm féle.

Azért közi, hogy próbáltál segíteni.

2011. jan. 3. 00:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!