Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Lesz World of Warcraft, vagy...

Lesz World of Warcraft, vagy Warcraft film?

Figyelt kérdés
2010. dec. 31. 18:53
 1/2 anonim ***** válasza:
0%
Nem hinném. Hiszen ez már van filmben minek csinálnának még egyet? Annak a filmnek a címe: gyűrűk Ura. Az egész játék vagy is 90%ban onnan lopták. a nevek PL. teldrassil, Shadowgeln. A lények. árnyék elfek, orkok trollok és a többi mind onnan vannak. A játék én szerintem nagy ratyi bár tény grafikailag gyönyörű nekem fent van a gépen, de hogy semmi értelme az biztos. naponta belenézek 15 percet kinyírok pár varacskos disznót aztán kilépek. csak ennyit tudtam írni, de sajna tényleg az egész gyűrűk ura kopintás. ja a gyűrűk urát meg az író a germán mitológiából lopta.
2011. jan. 3. 23:52
 2/2 anonim ***** válasza:

A kérdés már régi, de változtak a dolgok és lesz film. A legegyszerűbb imdb-re felmenni és megnézni :) Már a szereposztás is nagyjából megvan. Könyv is készült belőle és nem a sima Warcraftos sztori lesz feldolgozva, hanem WORLD of warcraftos rész, ami ugye kezdődik a dark portál megnyitásával Medivh, Aegwynn, Khadgar( Még ifjú) ...stb. Ebből könyv is van, nekem az egyik kedvenc könyvem. " Az utolsó Őríző" ha valakit érdekelne, nagyon jó kis olvasmány, ha valaki szereti a fantasyt. :) Az első hozzászólónak pedig csak üzenném, hogy ha valamihez nem ért, akkor ne okoskodjon kérem :) A gyűrűk Ura teljesen más kategória, senki nem lopott a másikból, orkok, tündék, törpök, trollok vannak vaggy többezer féle játékban. Nem Tolkien ezeknek a megalkotója. A tündéknek valóban van közük a germán mitológiához, lehetséges, hogy az ihlette meg az írót, vannak közös pontjai a két fajnak, de gyökeresen különböznek, szóval ezzel Tolkien semmit nem koppintott. Olvassd el a Gyárák Urákat és néhány Warcraft könyvet is és azután jelentsd ezeket így ki. Shadowglen meg... Óh istenem ez annyira egy "közhelyes" név... Mint a sötétlovag, vagy a kárhozottak tornya... szóval egykaptafa fantasy név, ebben copy igazán nincsen, mellesleg Teldrassilról, ha kicsit többet olvastál volna, akkor tudnád, hogy nem germán mitológia, hanem norvég és keveredett még egyebekkel. Árnyék elfek nincsenek... Éjelfek és teljesen különböznek Tolkien tündéitől. Hosszú leírás van róluk, szépen összeszedett kis történet, nagyon izgalmas, ajánlom olvasásra is. Egyébként meg van ezerféle típusa ezeknek, ezért nem húzhatja rá az ember mindenkire a vizes lepedőt, hoyg ez 90%-ban copy. Árnyelf, éjtünde, Erdőtünde...vagy itt van Salvatore drow könyvsorozata. Fantasy kedvelőknek ezt is bátran ajánlom :)

Én nagyon szeretem a warcraftot, amióta kijött játszom vele elég komoly szinten és bátran állítom neked, hogy nem annyiból áll a lényege, hogy megölsz pár disznót Teldrassilban az éjtündék kezdőhelyén... Mivel csak ezeket említetted gondolom tovább nem is jutottál el. Annyit viszont merek állítani, hoyg a grafikája egy nagy szar... :D Te meg pont erre mondod, hoyg gyönyörű... Egyszóval... nagyon király játék, kooperatív.

2014. okt. 21. 20:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!