2010-es filmek? Ajánljatok kérlek!
Figyelt kérdés
Főleg vígjáték meg romantikus film, esetleg dráma érdekelne.2010. dec. 30. 12:09
1/7 anonim válasza:
Hétmérföldes szerelem
Szerintem ez egy szuper kis vígjáték/romantikus film.
2/7 anonim válasza:
Minden kút Rómába vezet, Hétmérföldes szerelem, Valentin-nap, Az utolsó dal, Szex és New York 2, Charlie St. Cloud halála és élete, Step Up 3D (bár úgy tudom, még nincs kiadva DVD-n), Már megint Te?!.
3/7 anonim válasza:
Még a második vagyok.
Nagyfiúk; Tolvajok városa; Ízek, imák, szerelmek; ha bírod, akkor az Twilight Saga 3. filmje, az Eclipse; Drágán add a rétedet; Miért nősültem meg? 2. (az első része 2007-es).
4/7 anonim válasza:
ezek nagyon jók habár nem éppen vígjátékok:
Eredet, Salt, Viharsziget, Harry Potter 7(nem nagyon szeretem de ez a rész volt eddig a legjobb)
Ezek vígjátékok és/vagy romanikusak:
Kéjjel-nappal, Varázslótanonc, Nagyfiúk, Vapires suck ( ennek sajnos nem tudom a magyar címét e nagyon jó) Túl jó nő a csajom, Levelek Júliának, Kedves John, Gru
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek! :)
2010. dec. 30. 13:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!