Filmzenét keresek. Mi a szám címe?
Figyelt kérdés
A klipben Christopher Walken meg Eddie Murphy szerepel. Egy akció-vigyjáték filmzenéjének klipje, szöveg nincs a dalban.
Válaszokat előre is köszi!
2010. dec. 29. 23:19
1/5 anonim válasza:
hat szoveg nelkul nehezebb de ha tudod meik film akkor a cime es soundtracks vagy song ha magyar a cim akkor elobb nezd meg h.... Angol cime me te forditsd le mer altalaba teljesen mas a cim angolul mint a magyar
2/5 A kérdező kommentje:
Az a baj, h a címét sem tudom. Kerestem a vidit már youtube-on, de nem találtam.
2011. jan. 1. 19:16
3/5 anonim válasza:
Ide is jó, meg minden zenét keresős kérdésre: ha van iphoneod szerezd be , ha nincs valamilyen ismerősödnek biztosan van: soundhound nevezetű program. Szinte minden zenét felismer hallásról, tehát szépen lejátszod, odateszed a telefont ő meg hallgatja 10 másodpercig és kiírja szám cím album. RENGETEG zenét ismer, megdöbbentő mennyit. Üdv
4/5 A kérdező kommentje:
Király, köszi a tippet!
2011. jan. 30. 20:46
5/5 anonim válasza:
http://www.youtube.com/watch?v=InZlFg_kOr4
Egy kérésem van!
Valaki megtudná mondani a szám címét és előadóját??
Nagyon fontos lenne!!
Köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!