Mondana nekem valaki olyan filmet amihez kicsit gondolkodni kell hogy megértsük?
Figyelt kérdés
Pl.: Da Vinchi Kód iesmi stílusu filemt szeretnék látni2010. dec. 28. 22:30
2/10 anonim válasza:
Eredet, (Az esemény, Doctor Parnassus és a Képzelet Birodalma), Donnie Darko... hirtelen ezek jutottak eszembe.
3/10 anonim válasza:
4/10 anonim válasza:
Mr. Nobody, Donnie Darko, Egy asszony illata
5/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen az "Eredet" c. filmet már láttam :D , de azér köszönöm a válaszokat
2010. dec. 28. 22:58
6/10 anonim válasza:
monseiur ibrahim és a korám virágai. Nem 100% h pont igy irják. Engem nagyon megfogott a film.
8/10 anonim válasza:
A tökéletes trükk, Mulholland Drive, Vanília égbolt vagy Nyisd ki a szemed, A gépész
és a Memento, de ott aztán nagyon kell figyelni!
9/10 anonim válasza:
ja, és esetleg még A forrás, 12 majom
10/10 A kérdező kommentje:
Egy asszon illata elkezdtem nézni és csak az 1ik part-ot találtam meg :( szóval a film legizgalmasabb részénél fejeződött be :S
2010. dec. 31. 23:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!