Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Szerintetek jó hogy Vastag...

Szerintetek jó hogy Vastag Csabi nyerte meg az x factort?

Figyelt kérdés
2010. dec. 27. 21:20
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

"Itt van pl ez a Király L. Norbi. Csodálkozom, hogy egyáltalán bejutott az első 3-ba."

Első vagyok: Én azért csodálkozom hogy egyátalán bejutott a mentorok házába :D. Csabiról: Most azért mert te leírtad hogy nem így kellene szavazni senki nem a te megfeleltetésed szerint fog szavazni.

Most ha a Nikolas nyert volna akkor szerintem arra is lehetne azt mondani hogy csak a szép gödröcskéi miatt nyert mert a sok tinilány.. Szöveg.

A Csabi nyert ezen már semmi nem változtat és hidd el hogy valaki akkor is csalodott lett volna akár melyik nyeri meg (máármint rajongók)

Mind a ketten nagyon jók voltak itt már mind a kettő nyertes

2010. dec. 27. 22:46
 12/19 anonim ***** válasza:
NEM! Pontozzatok csak, de beszélni nem tud, hadar. Csúnya, de nagyon. Énekelni pedig úgy énekel, hogy az.. az... az átlagos xD Tehát már sokszor hallottam olyan hangot, mint az övé! Bájgúnár! Egyébként ő már híres volt, mert szerepelt a popdarálóban is... meg a színház és a barátok közt... Nikolas sokkal jobb volt. Őt többen is szeretik, csak értelmesek és nem költenek 300 Ft-ot egy szavazatra. Mert a kislányok szavaznak csabára. Azért nyert. De egyébként Nikolast szeretik a jobban. És hogy miért nem írkálnak akkor ide? Mert nem azzal foglalkoznak. Valószínűleg nincsenek is fent az oldalon, hanem barátokkal, családdal vannak. Ha meg itt is vannak, akkor is simán ott hagyják a kérdést...
2010. dec. 27. 23:18
 13/19 anonim ***** válasza:

Úh, és beszállok a veszekedésbe! Az már ne haragudjon, de hülye aki azt mondja, hogy nem gáz az, hogy csabi a külseje miatt nyert. Miről szól az Xfaktor??? A LEGTEHETSÉGESEBB ÉNEKES. De nem. Csaba kicsit tehetséges, de Nikolashoz képest egy nagy kupac, gőzölgő sz@r!! Úgyhogy az én szememben csabi csak "a leghelyesebb pasi az xfaktorban" címet nyerte el. Nikolas amúgy szebb, de ízlések és balabnalabla. De igen is Nikolas tehetségesebb volt.

Ezzel nem lehet vitatkozni! Mert aki szerint nem így van, az valószínűleg nem ért hozzá. Volt hamis hangja Nikolasnak? Nem! Csabának volt? Hajaj, nem is kevés. Következtetésképp: Nikolasnak kellett volna nyernie!

2010. dec. 27. 23:24
 14/19 anonim ***** válasza:
de higgyétek el, hogy csabika a kis aranyos, egy év múlva már ismeretlen lesz. WTF vastag csaba??? Ezt fogja mondani mindenki xD Nikolast viszont még szeretni fogják, megmarad, mert jó! Csaba olyan lesz, mint Márk. Kimegy majd a divatból! ;) Alelujah!! :D
2010. dec. 27. 23:27
 15/19 anonim ***** válasza:

" Miről szól az Xfaktor??? A LEGTEHETSÉGESEBB ÉNEKES. De nem. Csaba kicsit tehetséges, de Nikolashoz képest egy nagy kupac, gőzölgő sz@r!!"

első vagyok: Imádom a Nikolast is, de ha rosszat kell hogy mondjak annak érdekében hogy megvédjem a Csabit hát megteszem. :S

Nem épp neked kellene arról beszélni hogy ki nem volt híres mert a Nikolasnak már lemez szerződése is volt, meg videó klipje is.

Meg én nem tudom hogy az milyen kijeletés hogy "aki nem így gondolja nem ért a zenéhez"

:@ Mert más embernek nem lehet más véleménye mert a Nikolas az isten ugye?????

Lehet hogy túl rajongom, de most őszintén ennek mi értelme emberek??????

Nem mindegy hogy ki nyert?????????

Hol van az embrekbe az hogy örüljünk együtt a győztessel.

Nem kérem tőletek hogy imádjátok, de legalább csúnyát ne mondjatok róla. Mert neketek is fáj ha a ti kedvenceiteket bántják. Szerintetek másnak ez hogy esik??????????

Most tudom jól hogy nem számit a ti véleményetek meg az enyém sem. Mi csak egy-egy ember vagyunk a sok közül.

De ha 2 döntös van miért nem tudunk mind kettőnek drukolni!!

Nikolast és a Csabának is tiszta szívemből gratulálok.

Sok ember szeret titeket :) Én is. Számomra a Nikolas is nyertes. Nem tudok egyik fiúra sem kritikát mondani mert pont ilyen döntőt képzeltem el. Most jobb lett volna ha a Király L Norbi nyeri meg?

2010. dec. 27. 23:38
 16/19 anonim ***** válasza:
Rossz kategóriában van a kérdés. A helyes kategória: Szórakozás-> Tévék, tévéműsorok
2010. dec. 28. 01:02
 17/19 anonim ***** válasza:

Azért király, hogy csak engem szavaztak le, pedig többen jöttek még akik egyet értettek velem. Sőtt még olyan is van, hogy hasonló véleményt felpontoztak. Szerintem a kérdésre, miszerint örülök-e Csaba győzelmének korrektül válaszoltam azzal, hogy nem örülök.Látom magam előtt, ahogy a kis tinik vérszemet kaptak és vadul klikkelgetnek a leszavazásra. Fáj az igazság mi? :)

(Mellesleg a Nikolas rajongók még megmenthetnék a becsületem.)

2010. dec. 28. 12:55
 18/19 anonim ***** válasza:

Én is azt válaszoltam, hogy nem örülök, hogy lepontoznak-e ezért vagy nem, az engem hullára nem érdekel... Én Nikolasnak drukkoltam az elejétől, sokkal őszintébb, jobb, kiforrottabb, tehetségesebb előadónak tartom, mint Csabát... na jó, a külsőt is megemlítem, sokkal jobb pasinak is tartom. :)

És azon a véleményem voltam a döntőnél, hogy a Tomi fanok is Csabára szavaztak, meg a Csabi anyjának a diákjai... ha ők nem lettek volna, a Nikolas nyer. Meg ha lehetett volna a környező országokról szavazni, Nikolas is több szavazatot kapott volna... Amúgy meg többre fogja vinni szerintem, mint a Csabi!

Úgyhogy senki sem tud eltántorítani én Nikolas fan maradok!!! :)

2010. dec. 28. 14:00
 19/19 anonim ***** válasza:

"Úgyhogy senki sem tud eltántorítani én Nikolas fan maradok!!! :)"

Senki nem akar el tántorítani!! NEM ÉRTED??

most tuti azt mondod hogy egy elfogult tini vagyok, de mondd azt nyugodtan.

Ezek szerint te is egy elfogult tini vagy, mert ha valaki a Csabát szereti és lepontoz (aminek semmi értelme mármint pontozásnak) akkor te már mint egy dühöngő vad állat jössz hogy téged semmi nem fog eltántorítani a Nikolastól.

Nem mondta senki, de nehogy már te akarj megszólni egy másik embert, mikor azt nézed hogy ki pontoz le és egyből írsz meg bevagy izgulva hogy "jajj engem aztán senki nem tántoritt el jó énekes meg jobb pasi, meg a csabi ilyen olyan amolyan"

Észre sem veszítek magatokat.

Igaz hogy én is támadok ha már nem a kedvencemet védik :D de legalább bennem van annyi hogy be vallom. De te mást el kezdesz piszkálni te meg pont ugyanazt csinálod

2010. dec. 28. 16:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!