Naruto meghal a sorozat végén?
Figyelt kérdés
Könyörgöm írjatok gyorsan, mert TELJESEN kétségbe vagyok esve!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Mert a 4. mozifilm szerint igen. De csak youtube-on láttam, nem végig, szóval még reménykedem benne, hogy újjáélesztik, ahogyan azt Gaaraval is tették. És a youtube-on Naruto temetéséről is láttam videókat! Az igaz, vagy csak kitalálták? !2009. jan. 24. 21:44
12/19 anonim válasza:
"csollany" te nagyon eltévedtél mert ha narutoból ki is szedik a 9 farkút nem fog meghalni, mert az uzumaki klánból származik pont ebből az okból nem halt meg az anyja se mikor ki szedték belőle!!
13/19 anonim válasza:
Meghal ami borzalmasan szörnyü manga 662 resz
:'(
14/19 anonim válasza:
igen meghal de utána valahogy újra élni fog azt nem tom h hogyan :)
15/19 Tatár Zoltán válasza:
Nem akarok gyerekek senkit elszomorítani, de a jelen állás szerint (a manga legutolsó részében amit ezen a héten adtak ki) Naruto is és Sasuke meghalt. Leállt a szívverésük! De mivel a kilencfarkú miután Madara kiszakította Narutoból Garának súgott valamit ami 99,9%, hogy Naruto megmentése nem hiszem hogy Naruto tartósan meghalt
16/19 anonim válasza:
Szntem akinek egy mikrobáni értelme van, az nem irogatja h Naruto meghal, mert aki nem debil az tudja h Ő ennek az egész sorozatnak a LÉNYEGE így NEM halhat meg még akkor sem ha újraélesztik
Más szóval aki debil (ide írom zárójelbe h értelmi fogyatékost jelent, mert aki debil az nem tudja a minősítése jelentését sem) ne irogasson hülyeségeket
17/19 anonim válasza:
szerintem a sorozat vége mindenképpen happy end lesz
18/19 SSll válasza:
Nem hal meg. Narutoból kiszedte Madara a 9 farkút, de mivel a másik felé az apjában van, és ott volt egy technika segítsegevel, Narutoba tettek.
Aztán Sasuke és Naruto harcol, de semelyik se hal meg, csak leszakad a kezuk.
A boruto the move-ban viszont Nemtudom. Remélem ott se:(
19/19 anonim válasza:
Igen asszem kawaki fogja megölni hiszen a boruto legeslegelején mondja is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!