Született feleségek 7. évad? Aki nézi, annak szól a kérdés!
Figyelt kérdés
Szerintetek ki lőtte le Paul Youngot?2010. dec. 20. 14:32
1/10 anonim válasza:
hát rengetegen lehettek,mert az utcában senki sem kedvelte igazán. ugyis valaki olyan lesz,akire sohasem gondolnánk :D
2/10 anonim válasza:
Nekem három tippem van...de már nagyon összezavartak!
1. Lee, a ingatlanos srác
2. Mike
3. Paul felesége...
Bár a filmben már elvileg mind három mondta, hogy nem ő...
Esetleg az öregasszony, aki azt mondta nagyon gondolkozott, hogy eladja a házát, de végül nem tette, de így Lee eladta a saját házát...:))(Remélem értitek kire célzok!)
Nem tudom, de már nagyon érdekel...(:
3/10 A kérdező kommentje:
Én a Paul feleségére tippelek, de én is kíváncsi vagyok már...
2011. jan. 7. 13:42
4/10 anonim válasza:
ááá,akkor nem ment be volna az anyjához,hogy miért lövettette le...
5/10 A kérdező kommentje:
Azért amikor a pisztolyt a kanapéből előhúzta, azért nem semmi. Szóval bármit kinézek abból a tyúkból...
2011. jan. 12. 08:27
6/10 anonim válasza:
és szerined nem Zac volt??? Ő vitt virágot breenek maszkban
7/10 A kérdező kommentje:
Hát ő is gyanús. Csak már nem emlékszem a korábbi évadokra, hogy ő miért lehet mérges a Paulra, miért akarná megölni. Valami olyan rémlik, hogy nem a Paul az apja, de másra nem emlékszem :-((
2011. jan. 13. 07:54
8/10 anonim válasza:
Szerintem Zack-et is kizárhatjuk, mert a wikipédia szerint ő nem szereplője a hetedik évadnak!!!
9/10 anonim válasza:
A 12-es rész után elképzelhető, hogy valóban Zac volt...:D Wáá...már fogalmam sincs, hogy kitette...:D
10/10 anonim válasza:
Zack volt.Azt hiszem,Mike-nak bevallotta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!