Mi a véleményed a Gossip Girl sorozatról?
Imádom =D
Egyik kedvencem. Mindenki külön karakter...mindig más a kedvencem, de nagyjából mindenkit imádok benne :DD
Már nagyon várom a 12. részt:P
énis nagyon szeretem. már nagyon várom az új részt!! :)
Blair a kedvencem és ááh Blair és Chuck... (L) O.O
Wíí... Imádom! Egyszerűen, de nagyon! :P Izgalmas, romantikus, lehet rajta bőgni... Mi kell még? :D Chuck a kedvenc, mert olyan hihetetlenül édes! Már az elején őt bírtam, pedig akkor a nézőknek elég rossz képet adtak róla. Szeretem, mert nem az a feltétlenül nyáladzós típus, hanem férfi, akit nehéz megközelíteni és ha akar, nagyon romantikus tud lenni. Amúgy ha már Chuck, akkor Blairrel, mert úgy az igazi. Ők tényleg így illenek össze, és annyira zavar, ha bármelyiküket egyszer-kétszer mással rakják párba. (pl: blair-nate, chuck-raina)
Serena, Vanessa és Dan azok, akik kifejezetten idegesítenek. Nem tudom, miért, de Serena pl azt az érzést kelti bennem, hogy úgy érzi, körülötte forog a világ, vagy ilyesmi. Nem szeretem, hogy a karakter elvárja, hogy mindenki elfogadja az ő hibáit, de a csaj annyira meg tud sértődni, ha valaki olyat csinál, ami neki nem tetszik... :D:P Persze ez csak szerény véleményem.
De összességében jó a szereplőgárda, összeillenek és így szeretjük a sorozatot. (NAGGYON SZERETJÜK!) ;):P xoxo
19:32-es vagyok és igazad van. Jenny eleinte a kedvencem volt, dehát mi lett belőle:O Meg mostanában Vanessa is...:S
És Serena-val meg mindig máshogy állok...nem nagyon bírtam, néha már kicsit jobban, de soha nem lesz a kedvencem:)
Csak azt sajnálom, hogy Chukkot már több csajjal is összehozták. Ott volt az a francia, akinek elfelejtettem a nevét:D, meg ez a néger akinek szintén nem jut eszembe a neve: D Na hát szerintem Blairrel pont az volt a jó, hogy vele tanult meg szeretni és azelőtt nem ilyen volt. Mostmár még ha össze is jönnének, nem lenne olyan mint először...szerintem:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!