Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mi a véleményed a Gossip Girl...

FöldreSzálltAngyal kérdése:

Mi a véleményed a Gossip Girl sorozatról?

Figyelt kérdés
Illetve a szereplőkről?Ki a kedvenc,kit nem bírsz belőle? :)
2010. dec. 17. 17:32
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Imádom! Mindegyiket másért lehet imádni, különböző karakterek, ügyes színészekkel, trendi ruhákkal, csípős beszólásokkal. Igazi csajos sorozat, ajánlom:)
2010. dec. 17. 21:27
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Én is odáig vagyok érte!! Kedvenc sorozatom. :X :)
2010. dec. 28. 20:45
 3/9 A kérdező kommentje:
Nekem is :) imádom (L)
2010. dec. 29. 18:15
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Imádom =D

Egyik kedvencem. Mindenki külön karakter...mindig más a kedvencem, de nagyjából mindenkit imádok benne :DD

Már nagyon várom a 12. részt:P

2011. jan. 8. 19:32
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

énis nagyon szeretem. már nagyon várom az új részt!! :)

Blair a kedvencem és ááh Blair és Chuck... (L) O.O

2011. jan. 17. 18:00
 6/9 anonim válasza:
100%

Wíí... Imádom! Egyszerűen, de nagyon! :P Izgalmas, romantikus, lehet rajta bőgni... Mi kell még? :D Chuck a kedvenc, mert olyan hihetetlenül édes! Már az elején őt bírtam, pedig akkor a nézőknek elég rossz képet adtak róla. Szeretem, mert nem az a feltétlenül nyáladzós típus, hanem férfi, akit nehéz megközelíteni és ha akar, nagyon romantikus tud lenni. Amúgy ha már Chuck, akkor Blairrel, mert úgy az igazi. Ők tényleg így illenek össze, és annyira zavar, ha bármelyiküket egyszer-kétszer mással rakják párba. (pl: blair-nate, chuck-raina)

Serena, Vanessa és Dan azok, akik kifejezetten idegesítenek. Nem tudom, miért, de Serena pl azt az érzést kelti bennem, hogy úgy érzi, körülötte forog a világ, vagy ilyesmi. Nem szeretem, hogy a karakter elvárja, hogy mindenki elfogadja az ő hibáit, de a csaj annyira meg tud sértődni, ha valaki olyat csinál, ami neki nem tetszik... :D:P Persze ez csak szerény véleményem.

De összességében jó a szereplőgárda, összeillenek és így szeretjük a sorozatot. (NAGGYON SZERETJÜK!) ;):P xoxo

2011. ápr. 2. 20:52
 7/9 A kérdező kommentje:
Hát igen,Serena engem is irritál,de hát ő a ,,főszereplő".. Másik akit nem bírok,az Jenny.Teljesen eldurvult a karaktere..Vanessa se a szívem csücske :D
2011. ápr. 22. 11:45
 8/9 anonim ***** válasza:

19:32-es vagyok és igazad van. Jenny eleinte a kedvencem volt, dehát mi lett belőle:O Meg mostanában Vanessa is...:S

És Serena-val meg mindig máshogy állok...nem nagyon bírtam, néha már kicsit jobban, de soha nem lesz a kedvencem:)

Csak azt sajnálom, hogy Chukkot már több csajjal is összehozták. Ott volt az a francia, akinek elfelejtettem a nevét:D, meg ez a néger akinek szintén nem jut eszembe a neve: D Na hát szerintem Blairrel pont az volt a jó, hogy vele tanult meg szeretni és azelőtt nem ilyen volt. Mostmár még ha össze is jönnének, nem lenne olyan mint először...szerintem:D

2011. máj. 12. 12:32
 9/9 anonim válasza:
75%
Sem Evát (francia), sem Rainát (néger) nem szerette: Eva iránt hálát érzett, és a jófiú-énjét látta mellette megvalósulni, akit mindenki szeret - dehát Chuck Bass nem változik, és amint erre Eva rájött, le is lépett; Raina pedig azért fogta meg, mert képes volt már-már férfiasan elválasztani a szexet az érzelmektől - kihívás volt a meghódítása. Blairrel teljesen más. Persze, hogy nem lenne ugyanaz, most hogy mindkettőjük szerzett némi tapasztalatot, de talán végre nem követnék el azokat a hibákat, amiket először.
2011. aug. 23. 00:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!