Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Honnan tudnám letölteni az...

Honnan tudnám letölteni az Alf című sorozat részeit szinkronosan? Valaki segítsen, please.

Figyelt kérdés
Egy oldal jó lenne,ahonnan le lehetne tölteni őket.
2010. dec. 15. 23:27
 1/4 anonim ***** válasza:

torrenten nem találtam, pedig nem egyen vagyon tag. Csak ilyeneket vannak, ezt én sem szeretem,mert elég körülményes így filmhez jutni

[link]

Azért leírom melyik volt a kedvenc részem: Alfnak adnak egy doboz puzzlet, hogy tegye ki, ő pedig megrázza, hogy mi ez? már szét van törve. Mondják neki, hogy tudom, rakd össze, erre Alf, de miért?nem én törtem szét :D Annyira jó sorozat volt ez is, de én sem fogom látni, mert ez a lassú letöltés nem jön be.

2010. dec. 15. 23:40
 2/4 A kérdező kommentje:

Valahol csak fent van,olyan nincs,hogy nincs. Én megkeresem,ha bele halok is,és ha esetleg találok,akkor elküldhetem a linket,ha gondolod.

Én is nagyon szerettem ezt a sorozatot.

2010. dec. 16. 13:12
 3/4 anonim ***** válasza:
Igen légyszi, ha találsz valamit küld el. Köszi. Bár én nem bízok benne, hogy lesz valahol szinkronosan, mert torrenten szinte van minden, de ha még ott sincs Alf, akkor nem hiszem, hogy lesz máshol :(
2010. dec. 16. 17:08
 4/4 A kérdező kommentje:
Küldtem neked levelet,mert megtaláltam. Csekkold le a leveleid.
2010. dec. 16. 23:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!