Amelie csodálatos élete c. film mit váltott ki belőletek? Esetleg kedvenc jelenet? Vagy mi az ami éppen nem tetszett benne és miért?
Szerintem ez a film az élet szépségeiről,a sorsról és a szerelemről szól.Belőlem jóleső borzongást váltott ki,na meg vágyakozást is. (de azt kiből nem? :))
Kedvenc jelenetem,amikor a fiút felcsalja a lány ahhoz a távcsőhöz. (a kis kék nyilak,meg a fotók,a szobor,nagyon ötletes az egész)
Akár jó film is lehetne, de valami nekem igencsak hiányzik belőle. Talán az zavar, hogy az egész egy mese. Egy szép mese, semmi több. Ábrázol egy varázslatos világot, de a valóság nem ilyen. Nagyon nem. A vége az a jellegzetes happy-end: és a királyfi és királylány boldogan éltek, amíg meg nem haltak... Amúgy a csaj hogy szerethetett már bele egy olyan fiúba akit nem is ismert? Egy elképzelt karakterbe szeretett bele, a szerelembe szeretett bele nem?
Szóval jó film lehetne, de nekem valami nagyon, nagyon hiányzik belőle. Talán az, hogy a mese szintjénél több mondanivalója is legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!