A Felkoppintva című filmben hol látható Katy Perry?
Jaj, ne legyél már ilyen tehetetlen, hát írd be abba a nyomorult google-ba... Amíg itt feltetted a kérdést, már rég utánanézhettél volna... Pff...
Ki tudod a listából keresni, vagy szövegkiemelővel kihúzzam neked?
Drága kérdező, miután ilyen kedvesen megszólítottál, én válaszoltam neked 01-08 00:27-kor. És természetesen, ha már ilyen udvariasan és kedvesen megköszönted, biztosíthatlak róla, hogy nagyon szívesen tettem.
És miután furcsálltad következő hozzászólásom hangnemét, és erről roppant udvariasan érdeklődésedet is kifejezted, engedd meg, hogy megjegyezzem: NEM neked, hanem éppen egy másik válaszadónak szólt az. Köszönöm a figyelemfelhívást az olvasási képességeim fejlesztése iránt, esetleg felajánlhatom, hogy a jövőben induló olvasási-értelmezési tanfolyamra ketten menjünk? Ne vedd tolakodásnak, úgy érzem, te is kihívásokkal küzdesz e téren.
Maradok mély tisztelettel: a válaszadó, aki megválaszolta örökbecsű kultúrtermékükre vonatkozó hiánypótló kérdésedet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!