Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mi a véleményetek a Valóvilágról?

Mi a véleményetek a Valóvilágról?

Figyelt kérdés
2010. dec. 12. 09:01
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
azon elgondolkodtál, hogy miért szidják ezeket a "műsorokat" olyan sokan? hidd el, nem azért, mert fikázni olyan rohadt trendi dolog, hanem azért, mert a felsorolt médiaipari termékek egy mesterségesen gerjesztett és fenntartott, hamis sztárkultusz kellékei, kereskedelmi televíziók alacsony minőségű termékei, melyek igénytelen szórakoztatást nyújtanak a nézőknek, akik a látottak alapján elhiszik, hogy amit látnak, az teljesítmény, és szint. de az igazság az, hogy nem az, éppen ellenkezőleg. ez a legalja a dolgoknak. amíg viszont a reklámozók sok pénzt fizetnek azért, hogy az ilyen nagy nézettségű műsorokban hirdethessenek, addig a profitorientált kereskedelmi televíziók ilyen műsorokat fognak készíteni, mert a reklámbevételekből élnek.
2010. dec. 13. 22:51
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
és még annyit, hogy mindezekből kiindulva én soha egyetlen percet sem néztem az ilyen "műsorokból", mert többre becsülöm magamat annál, semmint ilyesmivel rohasszam az agyamat és a tisztánlátásomat.
2010. dec. 13. 22:53
 13/16 anonim ***** válasza:
semmi. teszek rá egy nagy lapáttal... :D
2010. dec. 16. 19:35
 14/16 anonim ***** válasza:
61%
Nem kapcsolom oda a tévét, de eléggé bosszant, hogy valaki képes ezt nézni.
2010. dec. 16. 19:48
 15/16 The Youngest Zombie ***** válasza:
Szerintem primitív gyökereknek való b*ziság, lehet lepontozni. Régebben még egész elviselhető volt (bár már akkor is népbutító műsorként tartottam számon), de most... Hihetetlen, hogy valaki képes nézni ezt a rakat híg f*st.
2010. dec. 17. 15:27
 16/16 anonim ***** válasza:
Mondjatok amit akartok, engem akkor is szórakoztat. 7től 8ig megy ami eddig halott idő volt számomra, vacsoráztam vagy internetet olvasgattam, most lett egy programom arra az időre is.
2010. dec. 17. 15:48
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!