Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Van olyan oldal, ahol vállalna...

Van olyan oldal, ahol vállalnak feliratozást filmre?

Figyelt kérdés
Letöltöm most youtube-ról és összerakom filmmé, de feliratot sehol nem találok, magyarul meg pláne, pedig nagyon érdekel. De ez nem egy nagyon ismert film, így is van ahol vállalnak feliratkészítést hozz?
2010. dec. 11. 23:03
 1/8 A kérdező kommentje:
mármint tudom, h lehet kérni több helyen, de nekem tényleg az kell, h valaki meg is csinálja, ne csak bekerüljön a kérések közé :(
2010. dec. 11. 23:07
 2/8 anonim ***** válasza:
milyen filmről van szó?ne hülyéskedj a youtube-al szerintem.ha érdekel a film talán bevállalom.de jelenleg 3 filmen vagyok rajta plus egy 2*7 részes angol sitcom-on.
2010. dec. 11. 23:43
 3/8 anonim ***** válasza:

szerintem se youtube a legelegánsabb megoldás.

film:

isohunt.com

thepiratebay.org

felirat:

feliratok.org

www.hosszupuskasub.com

www.opensubtitles.org/hu

2010. dec. 12. 04:10
 4/8 A kérdező kommentje:
jópofák vagytok, de ismerem a torrenteket, de sehol nem találtam :( vagyis némelyiken igen, de nincs seed. Az a címe, hogy Another Day, magyarul pedig Eljön a tegnap. Láttam régebben magyarul, talán a Hálózat TV-n, de azóta sehol :(
2010. dec. 12. 10:18
 5/8 anonim ***** válasza:
videóstúdióknál próbálkozz, ők foglalkoznak ilyesmivel, bár nem biztos, hogy komolyan fognak venni a kéréseddel, ha tényleg youtube-os flv-ket viszel nekik... persze, ha hajlandó vagy fizetni, akkor megcsinálják. Én vágó vagyok, meg tudom én is csinálni, de szerintem inkább tölts le valamilyen egyszerűbb videószerkesztő programot, meg valamilyen feliratozót, és csináld meg te magad, nem nehéz.
2010. dec. 13. 22:56
 6/8 A kérdező kommentje:
nem flv-t szeretnék, hanem majd összerakom és avi lesz belőle... hmm... majd próbálkozom valamikor :)
2010. dec. 14. 14:05
 7/8 anonim ***** válasza:
tökmindegy, hogy flv, vagy avi-e, a lényeg a gyenge minőségen van. de ha fizetsz, akkor megcsinálják, csak kicsit furán néznek majd. de azért mondom, hogy inkább te magad csináld meg, mert az a biztos, meg persze az olcsóbb is :)
2010. dec. 14. 23:27
 8/8 A kérdező kommentje:

no majd ha lesz időm, lehet nekiállok :) régebben már próbáltam :)

azért köszi... :)

2010. dec. 16. 18:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!