Harry Potter pesten;hallottam h lehet nézni 3d-ben. De a link alapján nem igazán értem:most 2D vagy 3d. -és ha 3 akkor hol?
2010. dec. 8. 10:01
1/2 anonim válasza:
A HP7 első részét úgy tudom, nem gyártották le 3D-ben végül. Ha tévedek, majd valaki tájékozottabb kijavít.
2/2 anonim válasza:
Nem tevedsz, legalabbis en is ugy tudom, hogy az elsot nem keszitettek el, mert nem lett volna ra eleg ido, hogy minosegileg is megfelejen, ezert csak majd jovo nyaron(talan, de nem biztos) fogjak megjelentetni ugyanigy a 7/1-et 3D-ben is, egyelore sima. Tehat megnezheted, ketszer fizethetsz erte...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!