Ki a kedvenc szereplőtök a Harry Potterben, miért ő?
Hmm. Kapj komoly választ is. ^^
Lucius és Draco Malfoy. Meeg... Bellatrix.
Mindig is gonoszpárti voltam :D
Bellatrix mert imdádom, hogy kicsit olyan zakkant...
De ugyanakkor szeretem Ront mert ha ő nem lenne benne akkor a filmben egy csöpp poén sem lenne és az úgy nem jó...
McGalagony professzor
Nemtom miért, csak csípem a kezdetektől. Higgadt, megfontolt és tulajdonképpen elég használható karakter.
Ronald Weasley
Vicces,szórakozott,időnként naiv,viszont nagyon is helyén van az esze,sokszor undok és érzéketlen másokhoz,és nem választaná mindig feltétlenül a helyes utat.Összetett személyiség,igazi férfijellem...:)
Olyan mintha Harry gonosz "ördöge" lenne aki,ha választania kell Harrynek 2 lehetőség közül,a fülébe sugdossa,hogy térjen le az erkölcsös útról.Természetesen Hermione,meg az angyal aki szinte mindig az ellenkezőjét mondja.
Remus Lupin :)
Szeretem a karakterét, megértő, van humora, aranyos :) De a filmekben nagyon nem találták el, nekem az a színész nem Remus...
Rajta kívül szeretem még Ront, Hermionét, Harryt, Siriust, Neville-t, McGalagonyt, Dumbledore-t (habár egy nagy kavarógép), Lumpsluckot Hagridot és még sok szereplőt :) És a jó oldalhoz húzok egyértelműen :)
Piton.
Mert ő a legösszetettebb karakter az egész könyvsorozatban, és nagyon bejött a kissé genyó stílusa:)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!