Szerintem így lesz! Ötleteket várok! Szerintetek hogy fog folytatódni a Vámpírnaplók 2x11---?
Figyelt kérdés
Szerintem most hogy Stefan bennragadt a kriptába Katerinnel,Elena siránkozik és fél. Damon megvigasztalja..... (összejönnek..bár szerintem Elena majd úgy is Stefant választja) (5let vt nem kell lehurrogni)
Damon +Elena <3
2010. dec. 6. 22:14
1/4 anonim válasza:
hát a következőben szerintem még nem fognak összejönni, mármint damon és elena. de a későbbiekben biztos, hisz mindenki ezt várja, és alapból látszik hogy vibrál köztük a levegő.
2/4 anonim válasza:
A 10. rész végén én is rögtön erre gondoltam. Remélem összehozzák Elenát és Damont. :)
3/4 A kérdező kommentje:
megnéztem
***Spoiler***
Damon Rosemaryval Rose-sal) nyomul (Stefan kijut) + Tyler küzdése vt vagy 15 percen keresztül. + Bonnie egy naiv hülye pcsa :@
***Spolier vége-****
De azért remélem h lesz valami Damon és Elena között (Y)<3
2010. dec. 10. 21:07
4/4 A kérdező kommentje:
De már kezdem pedzegetni mér fogják kinyírni majd Roset.......
2010. dec. 10. 22:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!