Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Nem értem az embereket....

Nem értem az embereket. Mindenki süket? Az X Faktorból kiesnek a legjobbak. Miért? Azért, hogy bent maradjon a sok fahangú?

Figyelt kérdés
Shodeinde Dorottya is olyan szépen feljött, mindig mondtam, hogy ki kell esnie, de nagyon sajnáltam szegényt. Ő legalább tanult valamit ettől a műsortól, az a fiatalabbik Vastag gyerek meg mindig rossz kritikát kap, egyszer találta el csak a jó számot és most is neki kellett volna kiesnie nem Wolf Katinak aki már gyerekként bizonyított. Tényleg senkinek nem jó a hallása? Még csak az hiányozna hogy a Tomika nyerje meg a versenyt...
2010. nov. 30. 16:09
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

*ezért NEM érné meg

bocsánat csak siettem.:)

2010. nov. 30. 18:31
 12/15 anonim ***** válasza:

De honnan tudjátok,hogy tényleg az kapja a legtöbb szavazatot,telefont aki bent maradt eddig??

Tudod nekem erről mi jut eszembe?

Charlie és a csokigyár című film ahol az egyik leányzó azért nyerte meg az arany belépőt mert az apuka felvásárolta majdnem az összes csokit,és a dolgozói bontották ki,hogy megtalálják..

Na az sms is ilyen..Honnan tudod,hogy nincs valaki köztük akinek nem lenne sok szavazata ha nem egy "gépezet" állna mögötte akik csak neki küldene szavazatot??

2010. nov. 30. 18:54
 13/15 anonim ***** válasza:

Én nem tudom megvan-e a győztes, vagy sem, de az biztos, hogy nem mennék el Király L. Norbi koncertjére, mert akármekkora showman, nem tud énekelni. Viszont Vastag Csaba lemezéért fizetnék is, sőt már voltam "koncertjén" is.

Egyszóval mindenkinek más ízlése van, akik még bent vannak, szerintem mindnek lennének elegen a koncertjén.

2010. nov. 30. 19:00
 14/15 anonim ***** válasza:

Csak pár ember aki nem tud énekelni mégis elmennek a koncertjére..

Pákó

S.P

Majka

2010. dec. 4. 22:01
 15/15 anonim ***** válasza:

Ebben a műsorban egy hang maradt, és az Csaba.

Ezt az elmúlt két párbaja során bebizonyította.

Érthetetlen, hogy Norbi ott lehet a háromban, míg Vecát kiejtették...

2010. dec. 12. 22:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!