Olyan horrorfilmek, amiktől igazán lehet félni?
Paranormal Activity 1 és 2(most adták moziban).
Ha még nem láttad, szerintem érdemes megnézni. Nem gyilkolós-öldöklős horror film, hanem inkább ilyen paráztató jellegű.
A történetben összesen két főszereplő és 1 mellékszereplő van.
Egy fiatal párral történik a házukban.
A nő már 8 éves kora óta észrevesz furcsa jelenségeket maga körül, és ezt mások is látják.
8 éves korában a családi házuk leég, nem tudták kinyomozni mitől. Amikor elköltözött a család másik házba, követte őt a démon/szellem.
Összejöttek a pasival és elköltöztek egy új házba. Micah a pasi vesz egy kézi kamerát hogy felvegye a szobájukban lévő furcsa jelenségeket (ajtó megmozdul stb.)
A kamera dühíti a démont, ezért mindig ijesztgeti őket.
Napról napra durvább, paráztatóbb dolgok történnek esténként a pár szobájában (nem szex :P). És ezt másnap mindig visszanézik.
A végére teljesen összetör a házaspár, és a végén teljesen beleszáll a csajba a démon és megöli a férjét.
Én nem szeretem ezeket a különböző szellemesdi filmeket, hanem inkább a véres horrort, de ez engem nagyon megfogott. Szerintem az sokat dob rajta h az egész egy kézi kamerával van felvéve, így mintha a szereplők szemszögéből néznék az eseményeket.
Ha még nem láttad mindenképp nézdd meg szerintem.
első vagyok
trailer:
http://www.youtube.com/watch?v=F_UxLEqd074
magyarul is megtalálod a neten az első részt, a másodikat még én se láttam
En a Pihenöhely cimü film ota csak kutnal allok meg pisilni az autopalyan, es csak ott ahol sokan vannak:-)
Jok meg:
Holtak hajnala
Magasfeszültseg
Napfogyatkozas
A hirnök
Borzongas
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!