Mi a véleményed az X FAKTORRÓL?
Figyelt kérdés
Neked mi a véleményed az X faktor szereplőiről? Ki a kedvenced? Kit utálsz a legjobban? Kinek nincs helye a műsorban? Szoktál szavazni? szerinted egyáltalán jó ez a műsor?
Válaszotokat köszi :))
2010. nov. 28. 17:09
1/6 anonim válasza:
Egyik tehetségkutató olyan mint a másik. Már elvesztette az értelmét, vagyis hogy az embereket valóban felfedezzék. Te még emlékszel valamelyik versenyző nevére a csillag születikből? Mert én nem, pedig rendszeres néztem..SZoval gagyi az egész, nem nézem.
2/6 A kérdező kommentje:
hmm..igazad van én sem emlékszek már a szereplőire pedig azt a műsort én is néztem. xD és köszi a véleményed :)
2010. nov. 28. 17:16
3/6 anonim válasza:
Gagyi, valóban, de főműsoridőben van, így hát nézem. Szerintem az az igazán gáz ezekkel a műsorokkal, hogy a tehetségnek nem sok köze van hozzá. Úgy értem, persze, jók, akik ott vannak, de onnantól kezdve, hogy a nézők szavaznak, nem pedig egy hozzáértő zsűri, ez így csak egy népszerűségi verseny. Szavazni soha nem jutna eszembe, annyira nem fontos nekem, hogy ki esik ki, vagy ki marad bent. Nem mindig értek egyet a végeredménnyel, de azt a 500ast, amibe egy telefon kerül, sok más dologra el tudom költeni.
4/6 A kérdező kommentje:
Én is nézem mert este megy és nagyon mást nem tudok csinálni és én se szoktam szavazni,szerintem is drága.És köszönöm a válaszodat neked is :)
2010. nov. 28. 17:34
5/6 anonim válasza:
Tényleg dühítő, hogy nem tehetség alapján szavaznak, hanem szimpátia alapján. Nikolas a kedvencem, főleg ahogy a párbaj dalt énekelte, gyönyörű volt. Utálni nem utálok senkit, csak dühítő, hogy Norbi egyáltalán a 12-be került, mivel nem tud énekelni. Nem szavazok csak néző vagyok.
6/6 A kérdező kommentje:
Nicolas tényleg jó,bár nekem nincs kedvencem.Szerintem sincs hangja Norbinak. és köszi a te válaszodat is :)
2010. nov. 28. 18:02
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!