A ki vagy doki sorozatnak van már vége? És ha igen hol nézhetem meg? Happy and lesz? és ha igen összejön valakivel, kivel? Köszi?!
Az előttem szóló kicsit máshogy írta le az ember-Idő Lord metakrízist. nem azért, mert két szíve van... Hanem mert meglett a régi, levágott keze. Ebbe sugározta a regenerációs hullámokat, melynek következtében a kéz a már fölösleges, a Doktor arcát is megváltoztató hullámokat elnyeli, ami -miután Donna hozzáér- a regenerációs energia a levágott kéz, és Donna DNS-e alapján létrehoz egy ember-Idő Lord hibridet... A Doktor-Donna, ahogy még anno az Oodok mondták.
Vége pedig még messze van, mert már közel 5
ejj véletlenül entert nyomtam...
nah, szóval vége rettenetesen messze van, remélem vége se lesz. Már közel 50 éve létezik, a világ leghosszabb ideig műsoron lévő sci fi sorozata... Meglehet, hogy minket is túlél... sőt, valószínű, hogy nem éljük meg a végét... Hiszen a Doktor faja utolsó képviselője, élete végtelen hatalma örök.
na azé mégse biztos hogy örökké tart se6e9-ben lévő versike alapján
Vajon mi jár Moffat fejében?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!