Hanyadik részben mondta el Huan Miguelnek hogy Ő a gyereke apja?
Figyelt kérdés
Most nem láttam egy ideje csak ma...és érdekelne az a rész nagyon.:)2010. nov. 26. 19:25
1/4 anonim válasza:
nem mondta el neki, rájött magától. Igazából ez egy folyamat volt. Asszem pont 1 hete jött rá, aztán Marichuy letagadta és azt mondta h meghalt, utána meg h mástól van. Először mind2-t elhitte, aztán talán 2 résszel később rájött az igazságra. Tegnapi részben meg azon veszekedtek h miért nem tudott a terhességről és h miért menekült el előle.
2/4 A kérdező kommentje:
De jó hogy válaszoltál köszönöm szépen!:) Én meg ugye csak tegnap láttam és már az is megfordult a fejemben,hogy akkor jött rá mikor ugye ment a beteg gyerekhez...dehát nem tudtam h mi van mondom lehet nem is most jött rá,hanem már M. mondta neki...na de akkor jólvan.
Sajna nem tudom folyamatosan nézni a sorozatot,de úgy látom Te képben vagy:) így majd írok még ide,ha valamiről lemaradtam. Üdv.!
2010. nov. 27. 16:18
4/4 A kérdező kommentje:
Mi volt tegnap nem láttam? Elvitte a gyereket és...?
2010. dec. 15. 18:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!