Mi lesz a szerelem rabjainak a vége?
Sztem inkább nézd meg az utsó részt le lehet tölteni egy oldiról..és max 10 perc alatt lejön :))
ha kell az oldi neve akkk írj egy privit :)
én tudom!:)
Táttyánát ugyebár baleset éri,mivel Milagros (Pacheco felesége) megkéseli igy kórházba kerül(élet és halál között lesz). Viktória ezt megtudja és hazamegy Európából és mindenki meglepődik amikor terhesen álit be!!! Aztán a kórházban összefut Conrádóval(régi nagy szerelmével aki lányának az apja) Conradó igazából Tátyána orvosa is egyben:D(apja) szóval elég bonyolult! Ja amikor Francesco meglátja Viktóriát terhesen megkérdezi ki az apa? Viktória hazudik és Conrádót mondja,akivel igazából csak akkor a kórházban találkozik újra !!!
Én már láttam az egész sorozatot elejétől végéig,ugyhogy ha van még kérdésed ird ide minél elöbb és válaszolok:D
(ha valami nemvolt érthető a magyarázatomból azt is ird meg csak nagyon bonyolult:D:D)
Wááá köszi hogy válaszoltál:D:D és igen van még kérdésem:D az egyik hogy mikor derül ki hogy Francescoé a gyereke? meg hogy lesz vmi köztük (Conrado és Victoria között)? és mennyi időre megy el Victoria?:) és mikor jönnek újra össze Francesoval? és mikor lesz az esküvőjük?:D
bocsi hogyha sok lett!:D
Öööööö:D
hát Viktória elfog utazni és akkor jön vissza amikor pont a 8-9 hónapnál lesz:)
először azt mondja hogy Conrádóé a gyerek(akivel összebeszél hogy ezt hazudja) ő is fogja világra segiteni:) aztán egy idő múlva bevallja francesconak hogy az övéé a gyerek!!!(Francesco nagyon féltékeny lesz Conrádóra!!! Conrádó és Viktória között nem lesz semmi komoly, csak mindig beszélgetnek a régi múltjukról meg a lányukról...(Táti) és hát persze az is kifog derülni hogy az ö lányuk:D
és mit szól hozzá Francesco hogy övé a gyerek?:D örülni fog?:)és amúgy sok időre megy el? 1-2 hét kb?:D és mutatni fogják míg távol lesz?:)és hogyan zajlik az esküvőjük?:D
bocsi de nagyon kíváncsi alkat vagyok!:D:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!