Lesz Lost 7. évad?
Figyelt kérdés
2010. nov. 20. 12:01
1/7 anonim válasza:
Nem, úgy lett vége, hogy lezárult a történet.
2/7 anonim válasza:
Hát azért én nem csodálkoznék, ha még lenne valami, mert elég sok dolog megválaszolatlan maradt.
3/7 anonim válasza:
Direkt hagyták megválaszolatlanul a dolgokat...
4/7 A kérdező kommentje:
Én is azt mondanám hogy direkt hagyták úgy a dolgokat de nem lepődnék meg ha mégis csinálnának egy 7.-et..
jóó lenne :D
2010. nov. 22. 20:20
5/7 Zsolt108 válasza:
Nem hinném hogy lessz. Már a tárgyakat is elárverezték. De hát I love Lost! 4815162342
6/7 Dr:Alicee válasza:
Mégis mi a csudának hagynak megválaszolatlanul egy 6 évados sorozatot? Akkor befejezhették volna a harmadik évad után is. Akkor is megválaszolatlan maradt volna.
Tudom, hogy az ilyen rejtélyes sorozatoknak az a varázsa, hogy nem fedik fel a titkokat teljesen és a vége nyitott kérdés marad, gyakorlatilag szinte befejezetlen, de itt nagyon jó lett volna, ha mégsem hagyják rá a befejezést a nézők fantáziájára.
Úgyhogy remélem lesz itthon is 7. évad.
7/7 anonim válasza:
Szerintem is lesz az se derült ki hogy mi volt az a szobor meg a 2. évadba kik dobtak le nekik kaját ? azt sem tudtuk meg .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!