Dr. Csontban Hoggins és a menyasszonya, Angela miért szakitottak?
Figyelt kérdés
Én erről lemaradtam....2010. nov. 16. 15:23
1/1 anonim válasza:
Már régen láttam, de úgy emlékszem felbukkan Angela volt férje, aki nem akar elválni. Elkezd versengeni a csajért, de végül feladja és aláírja a válási papírokat. Cam viszi ki a reptérre, de a járatot törölték, így valahogy ágyba keverednek és ezt a nő másnap elmondja Angelának is.
Angelát persze zavarja a dolog, főleg az, hogy a férfi még mindig a városban van a szeme előtt..
Hoggins azt hiszi, a nőt még mindig érdekli a volt férje, Angelát pedig az bántja, hogy a férfi nem bízik benne. Végül kiegyeznek abban, hogy egyik sem bízik a másikban, és jobb, ha külön válnak.
Valahogy így volt, ha jól emlékszem..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!