Szerintetek lesz a Shugo Chara-nak 4. évada?
Figyelt kérdés
Én már végignéztem a három évadot, de nem tudom, lesz-e negyedik... tud valaki valamit erről?2010. nov. 15. 16:26
1/10 anonim válasza:
Elméletileg lesz negyedik, úgy hallottam, japánban már bejelentették.
Egy kérdésem viszont lenne: a 3. évadot feliratosan nézted
2/10 A kérdező kommentje:
Köszi, akkor várom a 4.évadot ^^ És igen az első 2 évadot magyar felirattal a 3.-at angollal néztem
2011. jan. 6. 12:20
3/10 anonim válasza:
Én ahhoz angolt sem találtam, kaphatok egy linket?
Esetleg, ha lesz időm, le is fordítom ^^
4/10 A kérdező kommentje:
Persze ^^
Ez az én honlapom, feltettem az összes Shugo Chara részt, beleértve a 3.évadot is (a 3.évad részeire mutat a link)
2011. jan. 12. 19:36
5/10 anonim válasza:
Köszönöm szépen^^
Amint vége a félévi agyonhajtásna, nekiállok lefordítani-.
6/10 A kérdező kommentje:
Szívesen :) Annak örülnék, bár nagyjából értem az angol feliratot is azért a magyarnak mégis csak jobban lehet örülni ^^
2011. jan. 13. 13:56
7/10 anonim válasza:
Tudom, hogy sokan örülnének, ezért neki is fogok állni, most már biztosan eldöntöttem ^^
Ha van kedved, írj egy e-mailt, és megadom az msn-em.
E-mail cím: rinne@citromail.hu
9/10 anonim válasza:
Elvileg lesz..Meg nemrég találtam egy olyan képet,ahol Amu 4 tojásán kívül szerepel még egy..Nemtudom,hogy mennyire lehet igaz,hogy az is az ő tojása,de ha lesz negyedik évad,akkor valószínű szerepelni fog benne ._." Itt egy kép róla: [link]
10/10 timi0422 válasza:
Szia szerintem lesz 4.évad mert láttam képen egy olyan átalakulást hogy Amulet Cross és szerintem az az 5.-ik tojással változott át!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!