Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Harry Potter 7/1 - Mikor,...

Harry Potter 7/1 - Mikor, melyik moziba mész megnézni?

Figyelt kérdés
2010. nov. 14. 17:08
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Kaposvár és még nem tudom mikor:D
2010. nov. 14. 17:12
 2/11 anonim ***** válasza:
Nem tudom, mikor, vagy hogy egyáltalán megyek-e, de ha megyek, akkor valószínűleg Szegeden a plázába. Kicsit(nagyon) félek a filmtől, mert a könyv nagyon jó volt, az eddigi filmek meg...
2010. nov. 14. 17:13
 3/11 anonim ***** válasza:
nem megyek. az eddigi filmek is el lettek cse.szve. Ennél ráadásul még a könyv is sza.r. Nem jó a befejezése. És az előző film is (HBP) nevetséges lett.
2010. nov. 14. 17:28
 4/11 A kérdező kommentje:
Eddig a kritikusok akik látták azt mondták, h hűen követi a könyvet.
2010. nov. 14. 17:28
 5/11 anonim ***** válasza:
Hát, nem tudom, egy bizonyos összeg fölött szerintem követi a könyvet az összes; most ki mondana olyat, hogy csak a szereplők nevei egyeznek? :D A negyedik film szánalmas, az ötödik hatodik meg simán szar...
2010. nov. 14. 17:30
 6/11 A kérdező kommentje:
Szerintem az 5-6 is jó volt, bár a 6. részben nem a fő témára helyezték a hangsúlyt.
2010. nov. 14. 17:35
 7/11 anonim ***** válasza:
Nov. 25. mEgyek. de nem a prömier napján:D
2010. nov. 14. 18:38
 8/11 anonim ***** válasza:
Jó volt? :-O Akkor milyen a rossz? Olvastad a könyveket? Mert a film biztos jó volt, csak az a baj, hogy nem a könyv alapján készült. Vagy ha igen, akkor a "könyv alapján" azt jelenti, hogy a forgatókönyvíró a vécepapír helyett hazsnálta, és mielőtt kitörölte, néha beleolvasott egy-két sort :D :P
2010. nov. 14. 18:42
 9/11 anonim ***** válasza:
Corvinba megyek, és csak akkor amikor a kislányomra tud vigyázni a nagymamája!
2010. nov. 14. 21:46
 10/11 A kérdező kommentje:
Olvastam minden könyvet többször is, de nekem akkor is tetszett az 5. film. Igaz, hogy sok mindent kihagytak, vagy átmásítottak de a leghosszabb könyvet nehéz lehetett volna belesűríteni egy 150 perces filmbe.
2010. nov. 15. 08:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!