Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Palace mozi (k) ba járókhoz...

Palace mozi (k) ba járókhoz egy kérdés?

Figyelt kérdés

Lenne egy kérdésem, ami jelenleg sajnos számomra nem tiszta.

Ha mondjuk személyesen szeretnék jegyet venni egy olyan filmre/időpontra, ami a vásárlástól számított 2hét múlva lesz, ezt kiadják nekem ott, azonnal?

Persze azonnali fizetéssel.

Köszönöm a válaszokat előre is!

2010. nov. 13. 20:53
 1/4 anonim válasza:
valszín, h igen. Bár értelmetlen 2 hétre előre megvenni, de mondom szentem megoldható :)
2010. nov. 13. 22:42
 2/4 anonim ***** válasza:
Szerintem mivel a weboldalon csak egy héttel előbbre van kiírva a filmlista, nem hiszem. egyszerűbb lenne megrendelni a jegyeket. Nem tart tovább 5 percnél és nincs vele ennyi sz.rakodás.
2010. nov. 14. 01:01
 3/4 A kérdező kommentje:

Az lehet, hogy egyszerűbb lenne, viszont olyan filmre szeretnék így jegyet, ami nagyon kapós lesz, valamint mindenféleképpen helyben kell fizetnem, nem netes átutalással..

De azért köszönöm szépen :)

2010. nov. 14. 21:53
 4/4 anonim ***** válasza:

Filmtől függ,hogy mennyire előre foglalhatsz jegyet.És nem kell kifizetni neten,csak kapsz egy sms-t a foglalásról.

Az Avatarra pl 3 héttel előre foglaltam jegyet,mert nem volt hely,csak előre.

2010. nov. 14. 22:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!