Vampire diaries s02e09. valaki aki látta megmagyarázná?
Figyelt kérdés
nem értem miért Katherine-t, és most Elenát üldözik az átok megtörésével... :)2010. nov. 12. 18:11
2/8 anonim válasza:
Mindjárt lejön, akkor megnézem, de eddig valahogy úgy tűnt, hogy egy vámpír hasonmását, aki ember, kell feláldozni, és ezek szerint Katherine is valaki hasonmása, de mivel vámpír lett, ezért már elkéstek vele, ezért most Elena kell nekik =/
3/8 anonim válasza:
ja és én azt nem vágom, hogy milyen átkot akarnak megtörni =//
4/8 A kérdező kommentje:
na majd szóljatok, ha megvagytok :)
2010. nov. 12. 18:32
5/8 anonim válasza:
öhmmm van az a klaus és őt átkozták el vagy mi. és a katherine vmelyik ősének a vérét használták az átokhoz, és csak elena vérével lehet feloldani
asszem vmi ilyesmi
kat azért ölte meg magát, mert ha vámpír akkor nem veszik hasznát :)
elena ugye meg a hasonmása így az ő vére kell
am nan jó rész volt :)
6/8 A kérdező kommentje:
ezt akkor sem értem...miért nem volt jó pl valamelyik rokon akiket legyilkolt?
2010. nov. 12. 19:33
7/8 anonim válasza:
jó kérdés
a lényeg hogy csak elenával lehet feltörni az átkot
vagy ha estleg majd lesz gyereke akkor a következő rokonával aki úgy néz ki mint ő
ezt jól megaszondtam XD
8/8 anonim válasza:
Szerintem csak azért a hasonmás vére a jó mert akkor azzal teljesen megegyezik a vérük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!