Szerintem nem lett jó. Sikerült túl tolni benne a feminizmust, mondom ezt feministaként. Sikerült egy barnább bőrű nőt kiválasztani a szerepre, aki egyáltalán nem felelt meg az eredeti karakter leírásnak (bőre fehér mint a hó) ezért átsminkelték fehérre amitől elég olcsó hatása lett. De most tekintsünk el erről a kettőről, a színészi játék minden szempontból pocsék volt. A törpéket sikerült rettenetesen ijesztőre csinálni.
www.youtube.com/shorts/PEKnSS5uTQU
www.youtube.com/shorts/pJ3UNYX0YZk
A színész konkrétan folyamatosan utálkozik az eredeti történeten, márpedig ennek a filmnek annak az élőszereplős változatának kellett volna lennie. És amikor megfogalmazod a kritikádat hogy egy fehér karakternek fehérnek kéne lennie akkor egyből mindenki azt mondja hogy rasszista vagy.
A jelmezek valami szörnyűek voltak, és nagyon próbáltak ragaszkodni az eredeti hajakhoz, csak nem állt jól a színészeknek.

Objektíven nézve Gal Gadot színészi teljesítményénél ritkán láttam rosszabbat. Rágondolni se tudok mert szekunder szégyenem lesz tőle. Ironikus módon Rachel volt az egyetlen vállalható elem az egészben.
A sztori meg olyan semmilyen; a hófehérke alapból egy jellegtelen kis valami, amit most próbáltak ugyan felturbózni, de még így is üresnek érződött az egész.
Na mindegy, a gyerekeknek gondolom tetszeni fog, hiszen nekik készült, és ez a lényeg. Emlékszem régen én is szerettem egy rakás bóvli sz.rt.

IMDb-n 1,6-os értékelése van. 😂
Úgy látom kérdező te nem tudod mi a jó.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!