Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » A Harry Potter sorozatban...

A Harry Potter sorozatban Pitont valóban fekete színész fogja játszani? Ezt már direkt csak azért csinálják, hogy felháborodást keltsenek?

Figyelt kérdés
Kezdem úgy érezni, ez már semmi másról nem szól, csak arról, hogy felbsszák a népet. Miért élvezik ezt?

tegnap 07:58
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Miért van az, hogy néger karaktert sosem alakít fehér színész?
tegnap 08:35
 12/22 anonim ***** válasza:
38%

"Hiszen ha például egy fekete karaktert egy fehér színész játszana, az óriási felháborodást keltene."

Tekintve, hogy Ti mindenre rá tudjátok mondani, hogy óriási felháborodást kelt,. nyilván a Ti szempontokból így van.

Csak éppen erre kevés példa van (mivel kevés a hagyományosan fekete szerep is)

Egyébként Patrick Stewart játszotta Othellót.

Viszont most éppen Te vagy felháborodva.

tegnap 08:39
 13/22 anonim ***** válasza:
22%

"Miért van az, hogy néger karaktert sosem alakít fehér színész?"

Ezt ugye csak viccből kérdezed...

Keress rá a szóra: blackface

tegnap 08:39
 14/22 anonim ***** válasza:
87%

Mondjuk igen érdekes lesz, amikor a fehér James Potter a barátaival egy fekete fiút zaklat.

Mondjuk én ha fekete lennék, meg is lennék sértődve. Tekintettel arra, hogy Pitont mindig kimondottam csúnyának írják le.

tegnap 08:43
 15/22 A kérdező kommentje:

Én fel is leszek háborodva :D

Féreg dolog Pitonból feketét csinálni. Az a baj, így el is érik a céljukat, mert felidegesítenek vele :D na mindegy elengedem, nem fogom megnézni úgyse, ahogy sokan mások sem, akik szerették volna, ha az eredeti karaktereket megtartják annak, amik...

tegnap 08:45
 16/22 anonim ***** válasza:
45%

Még mindig nem válaszoltál arra, miért csak a bőrszín zavar.

Ne gyere azzal, hogy "Pistike is azt csinálja...", mert ezzel gyerekek érvelnek.

tegnap 08:45
 17/22 anonim ***** válasza:
0%

Válaszolok neked, pár mondatban 10es.

1. ez egy filmes topic, az illető ebben a témában kategóriában tett fel kérdést. Ha te politizálni akarsz van rengeteg hasonló kérdés a gyk és böffögd oda a sablonjaidat

2. szeretsz politizálni, akkor legalább tedd meg magadnak azt a szívességet, hogy tájékozódj és ne a kétforintos demagóg sablonpanel marketingot told

3. bár ez off lesz, mert nem a topichoz kapcsolódik, az általad tolt sablonok a világ minden országában létező problémák, bár, hogy az oktatás pontosan miért van válságban, az nagyon érdekelne a részedről, meghallgatnám az érveidet, de félek, hogy csak a facbook fikacsoportokban meg zuglapokban olvasot paneleket tudnád nekem előadni és semmi komolyat, azt meg már hallottam és olvastam ezerszer. csak halkan jegyzem meg, az ingatlanárak azért magasak, mertnagy a kereslet, nem azért, mert mindenki direkt magas árat kér, és sehol a viágon nem fog neked lakást építeni senki, azt csak önerőből teheted, vagy majd itt is az lesz, ami nyugaton, meg az amcsiknál, hogy befektetők felvásárolják a lakásokat és kiadják bérbe jó pénzért, miért mert ezt hívják kapitalizmusnak, ami az egészségügyet illeti, örülj neki, hogy itt van tb, amerikában ha nincs pénzed, akkor le sem sza.rnak, vagy csak valami alapellátást kapsz, vagy amire épp futja, sehol sem jobb a hétköznapok, csak elhiszed a sok mesét.

4. A harry potter sorozat engem speciel már nem fog érdekelni, mert rühellem az olyan sorozatokat, ami egy korábbi jól sikerült film sorozatként történő feldolgozása, h még 150 bőrt lehúzzanak a gyártok a filmes jogok után, azok általában mindig gagyi kategória.

5. Sajnálom, h neked az életed abból áll, h az oktatás miatt görcsölsz mások szeretnek szórakozni, csajozni, mulatni és a hétköznapoktól kicsit kiszakadni, és az érdeklődési körüknek megfelelő témákban másokkal beszélgetni.

tegnap 09:44
 18/22 anonim ***** válasza:
80%
17# Eredetileg az Emberek ketagóriában íródott ki a kérdés, én meg ott elég aktív vagyok. Utólag tették csak át a Szórakozás/filmek, sorozatok kategóriába. Ezért válaszoltam. Szabadjon, ha lehet.. Köszi. A másik.. Tudod, vannak prioritások az életben. Amíg nem jutok anyagilag egyről a kettőre ebben az országban, amíg lakáshoz jutnom önerőből egy kvázi lehetetlen küldetés, annyira drágák, amíg az állami egészségügy romokban, és egy térdműtétre, vagy csípőprotézisre fél éves, vagy több éves a várólista, amíg kiégett pedagógusok tanítanak bennünket, az oktatás színvonala 19.századi amíg nem tud az ember tartalékot félrerakni, amíg azon aggódom, hogy a kiló kenyeret megúszom-e 1000 Ft alatt, vagy felmegy esetleg 2000-re is, vagy ha bekerülök egy magyar állami kórházba, elhalálozok-e valami szép kis kórházi fertőzésben, és adnak egy darab kenyeret, meg egy szelet parizert koszt gyanánt, amíg azon rugózok, hogy nyugdíjam soha a büdös életben nem lesz, addig bocs, de nem fogok ilyen hülyeségekkel foglalkozni, hogy Pitonnak, vagy az őt játszó színésznek fekete a bőre. Örülök, hogy neked nincsenek anyagi természetű problémáid, és hogy ez a legnagyobb gondod az életben, hogy ilyeneken akadsz fenn, hogy milyen fekete, vagy meleg karakter egy filmben, sorozatban. Sokaknak meg az a problémájuk, hogy megvegyék-e a sajtot, ami már 700-800 Ft... Lehet eléri az 1000-et is. Irigyellek!
tegnap 09:59
 19/22 anonim ***** válasza:
40%

Igazából azt nem értem, hogy ez számodra miért fontos a történet hitelessége szempontjából. A Harry Potter világában történetileg akkor már teljesen elfogadott egy fekete szereplő (sőt vannak is ugye páran). Maga a sztori szemponjából a kérdés teljesen lényegtelen, szóval ezt sem lehet kifogásolni.

Egyébként meg teljesen mindegy, hogy mi fog történni, hogy fekete lesz vagy sem, a sorozat teljesen biztos, hogy 1. nagy érdeklődést fog kelteni, hiszen sokak ezen nőttek fel; 2. nagy felháborodást is fog kelteni, hiszen sokan ezen nőttek fel és minden eltérés szentségtörésként fog elkönyvelődni. Emlékszem én és a Harry Potter könyvrajongó barátaim milyen elképesztően lenézően beszéltünk a filmekről, amikben pont a könyvek varázsa és a kedvenc jeleneteink nem voltak benne. Na most ugyanezt gondold el az összes mára ikonikussá vált színésszel, aki természetesen nem lehet része a sorozatnak.

Szóval szerintem - bár teljesen biztos, hogy meg fogom nézni -, de nem az lesz itt a baj, hogy ki milyen etnikum, pláne, mert amúgy full mindegy.

tegnap 11:30
 20/22 anonim ***** válasza:

Mivel Alan Rickman már nincs köztünk így ha akarnánk sem lehetne benne a sorozatba,

mondjuk ha sorozatot akarnának, akkor a meglévő filmet feljavíthatnák digitálisan, kiegészítve addig nem látott jelenetekkel, esetleg pár új jelenetet, vagy spinoff szálat is bele lehetne szőni.

Szerintem semmi értelme a sorozatna így, akkor már inkább a felnőtt harryről csinákhatnának egyet, ahogy a minisztériumban akciózik, amolyan fantasykrimi, vagy erősebb horrorosabb jelenetekkel, mondjuk korrupt koboldokat buktathatna meg, voldemort még élő híveit üldözhetná, akik fel akarják támasztani, a kentaur maffiával szembeszállhatna vagy teljesen új karaktereket is bemutathatnának, jobban megismerhetnénk a minisztériumot, vagy a kis albus piton bémázását, néhány ikonikus szereplő vameoztatásával. esetleg a sárkányvadász visli fiu kalandjait, ahogy sárkányokkal foglalkozik mint mágikus vadőr, vagy, ami szerintem nagyon ütős lenne, a roxfort előzményét, hogyan alakult ki, mardekárral és griffendalel, hogyan kerül a roxfortba a bazilleusz teljesen új vagy csak a könyvekben futólag említett karakterek beemelésével, szerintem ezzel szélesíteni lehetne a harry potter univerzumot

tegnap 11:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!